"YGS'NİN ARKASINDA DA GÜLEN VAR!"

Kasetlerle ilgili Okyanus ötesini hedef gösteren Bahçeli, YGS'de de cemaat dersanelerine bakılmasını istedi

14 Mayıs 2011 Cumartesi 12:28

YGS skandalı liderlerin ana gündem maddesi olmaya devam ediyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun iddialarının ardından bu kez de MHP lideri Bahçeli'den tartışma yaratacak sözler geldi.

Bahçeli, YGS'de hangi dersaneden destek alan öğrencilerin daha başarılı olduğuna bakılmasını isteyerek, ima yoluyla Gülen cemaatinin dersanelerini işaret etti.

Bahçeli sınavda Cumhurbaşkanı ve
Başbakan'ın ikna olduğunu, öğrencilerin ise yargı kararıyla ikna edilmeye çalışıldığını belirtirken, 'Burada dikkat edilecek bir şey var. İmtihanı kazanan çocukların dersane çalışmaları da oluyor ya. 'Hangi dersaneden destek alanlar, imtihanda daha fazla başarılı oldu?' tezi de tartışmaya açık. Buna bakılmalı' dedi.

PİSKEVÜT PARTİNİN SİTESİNE KONULACAK

Bahçeli bisküviye piskevüt demesiyle ilgili olarak da şunları söyledi:
İşin bu noktaya geleceğini hiç tahmin etmiyordum. Bazıları belki bizi eleştiriyor. 'Siyasi liderler diksiyon dersi alsın' diyenler de vardır. Bunlar, sözlü karikatürdür. Kendi internet sayfamıza kendimizle ilgili karikatürleri koymuştuk. Bu da sözlüsü yani. Derleyip toparlayıp sitemize koyacağız.

GÜL DANIŞMANI PKK LEHİNE KONUŞUYOR

Bahçeli terörle ilgili de değerlendirmeler yaptı. PKK'nın başarılı politika yaptığını anlatan Bahçeli şunları söyledi: 

"PKK, örgütün siyasallaştırılması sürecinde kamuoyunu oluşturmakla memur edilen insanlardan daha zeki, daha kurnaz. Onları istediği gibi yönlendirebiliyor. Sözde aydın grubunun, anayasadan demokratikleşmeye kadar her alandaki tartışmalarının ana fikri, PKK'nın ortaya koyduğu temel konular ve onun etrafındaki tartışmalardır. PKK, Cumhurbaşkanı Gül'ün danışmanını dahi kendi lehinde tartışmaya çekebiliyor."

BAHÇELİ'DEN BEŞİKTAŞ'A ÖVGÜ

Beşiktaş en kötü şartlarda dahi Avrupa'ya gitmesini bilen bir kulüptür. En kötü ihtimallerde dahi bir kupa alıyor. Beşiktaş farklı bir kulüp.






Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol