'YENİ TÜRKİYE İMRALI'DA KURULUYOR'

MHP Gaziantep Milletvekili adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, “İmralı’da teröristbaşıyla tavla mı oynuyorlar? Yeni Türkiye’nin anayasasını yazıyorlar” dedi

22 Nisan 2015 Çarşamba 22:13
'YENİ TÜRKİYE İMRALI'DA KURULUYOR'

 Seçim çalışmaları nedeniyle Nurdağı ve İslahiye ilçelerine ziyarette bulunan Özdağ, Gaziantep Ülkü Ocakları teşkilatı tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Hz. Ökkaşe Türbesi’nde okutulan mevlide de katıldı. Özdağ, Ortadoğu’da kardeş kanının aktığını belirtti. Suriyelilerin yaşadığı drama dikkat çeken Özdağ şunları söyledi:

Değerli bir şahsiyet 

“Suriyelilerin hepsi kardeşimizdir. Allah hiç kimseyi evinden, barkından ayrılmak zorunda bırakmasın. Ben Suriyelileri değil AKP’nin Suriye politikasını eleştiriyorum. Biz MHP olarak Ortadoğu’da AKP’nin aramızı bozduğu her ülkeyle tekrar barışacağız. Bugün Erdoğan bu Ortadoğu ülkelerine telefon ettiğinde hiçbirine ya ulaşamaz ya da birkaç gün sonra görüşür. Ancak adayımız Ekmeleddinİhsanoğlu ise hepsiyle anında görüşebilecek saygıyı oluşturmuş değerli bir şahsiyettir. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adaylığı önümüzdeki dönemde Orta Doğu ile barış politikasının önemli bir göstergesi olacaktır. MHP iktidarının olacağı önümüzdeki dönemde Suriye’nin inşasını Türk iş adamlarımız yapacak.”

Aradaki fark

Delik deşik olan sınır hattından dolayı özellikle çocukların büyük bir tehdit altında olduğuna dikkat çeken Özdağ sözlerine şöyle devam etti: “Uyuşturucu tacirleri ve PKK bu sınırı kullanıyor. Allah korusun hiç birimiz çocuklarımızın uyuşturucu pençesine düşmesini istemeyiz. Ancak uyuşturucu bu şekilde sinsice ilerleyerek kadın, erkek, çoluk, çocuk herkesin kanına giriyor. Uyuşturucu yaşı ortaokullara inmiş durumda. Ben kişisel olarak uyuşturucuyla, bunların baronlarıyla, uyuşturucu tacirleriyle bizzat mücadele edeceğime söz veriyorum.” Hükümetin terör örgütü PKK’ya teslim olduğunu vurgulayan Özdağ, “İmralı’da teröristbaşıyla tavla mı oynuyorlar? Peki ne yapıyorlar? Yeni Türkiye’nin anayasasını yazıyorlar. Biz Türkiye Cumhuriyeti’ni İstiklal Harbi’yle kurduk. AKP ise yeni Türkiye’sini İmralı’da Öcalan’la kuruyor. İşte MHP ile AKP arasındaki fark budur” dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.04.2015 03:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol