'YA BU DEVLETİ KABUL EDECEKLER YA DA...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuveyt'ten dönerken uçakta önemli açıklamalarda bulundu.

29 Nisan 2015 Çarşamba 08:16
'YA BU DEVLETİ KABUL EDECEKLER YA DA...'

 Erdoğan Türkiye'nin Kıbrıs'ta garantör ülke olduğunu ifade ederken "Cumhurbaşkanı Akıncı müzakereleri kafasına göre götüremez" diye konuştu.

"PARALEL YAPI"

"Paralel yapı" ile mücadele hakkında da konuşan cumhurbaşkanı "Bu yapının adamı olduğu tespit edilenler açığa alınacaklar. Ya bu devletin varlığını kabul edecekler ya yok olacaklar. Yarınki MGK'dan sonra kararlarımız çok farklı devam edecek" diye konuştu.

ÇÖZÜM SÜRECİ

Kürt sorunu var demek artık ayrımcılıktır. Kürt sorunu bizzat Kürt sorunu vardır diyenlerden kaynaklanıyor. Ülkemizde artık bir Kürt sorunu yoktur. 

SİLAH BIRAKMA

Zaman zaman taraflar diyorlar, sen kim oluyorsun da taraf diyorsun. Bu ülkede devlet vardır. Karşı karşıya oturulan bir masa olması devletin çöktüğü anlamına gelir. Devlet silah bırakmaz, terörist silah taşırsa devlet de gereğini yapar. İç güvenlik konusunun bu kadar hassas olmasının sebebi de budur. HDP illegal yollarla işimizi sıkıntıya soktu.

EKREM DUMANLI

Diyarbakır Belediyesi'ne arkadan giriyor. Niye arka kapıdan giriyorsun, demek ki burada bir şey var. Üzüntü verici olan şu, hayatta biraraya gelemeyenlerin şimdi gelmesi ilginç.

KPSS

KPSS'ye de değinen Erdoğan "Haksız yere memur olanlardan maaşların geri alınması düşünülebilir" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 29.04.2015 08:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol