VEKİL AŞLIK NE DEMEK İSTEDİ?

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, twitter adresinden yazdıklarıyla sosyal medyada şaşkınlık yarattı. Aşlık, evinde ölü bulunan Savcı Murat Gök'ü örnek gösterdi, Zekeriya Öz'e 'Sonun böyle olmasın!' dedi.

09 Ocak 2014 Perşembe 11:47
VEKİL AŞLIK NE DEMEK İSTEDİ?

 AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık twitter adresinden yazdıklarıyla sosyal medyada şaşkınlık yarattı. Aşlık dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamalarla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Savcı Zekeriya Öz hakkında yazdığı mesajda gösterdiği örnekle dikkat çekti.

İzmir'de bir dönem belediyelere yönelik yaptığı operasyonlar çok konuşulan ve Nisan 2013'te tayin edildiği Samsun'daki lojmanında ölü bulunan bir dönemin Özel Yetkili Savcısı Murat Gök örneğini işaret eden Aşlık  mesajında şunları yazdı : "Savcı Öz; Savcı Murat Gök gibi  kendi sonunu kendi hazırlayacak! Ne demiş atalarımız: Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..."

SÜPER SAVCI GÖK 

Savcı Gök İzmir'de görevden alınmadan önce; Güzelbahçe Belediyesi'ne Sarmaşık, Buca Belediyesi'ne Arıkovanı, Urla Belediyesi'ne Hortum, Alaçatı Belediyesi'ne Fare Kapanı ve Anafor gibi aralarında belediye başkanlarının da bulunduğu birçok kişinin tutuklanmasına yol açan operasyonları yönetmişti.

BAŞIMA GELECEK EN KÖTÜ ŞEY

Savcı Zekeriya Öz dün yaptığı açıklamasında tarafına tahsis edilen koruma aracının alındığını, başına bir şey gelmesi durumunda görev şehidi olacağını ve bundan şeref duyduğunu ifade etti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.01.2014 11:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol