Ve Bülent Arınç da Siyasete Geri Dönüyor!

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyeliğinden istifa eden Bülent Arınç, "Siyaset üzerine bir vakıf kurmak niyetindeyim" açıklamasında bulundu.

26 Şubat 2021 Cuma 16:16
Ve Bülent Arınç da Siyasete Geri Dönüyor!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ile fikir ayrılığına düşen ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyeliğinden istifa eden eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, yeni projesini açıkladı.

ARINÇ VAKIF KURACAĞINI AÇIKLADI: İYİ SİYASETÇİ YETİŞTİRECEĞİZ

TV 5'te ekrana gelen '4.Güç' programına konuk olan Bülent Arınç, bir vakıf kurma hedefi olduğunu açıkladı. Bülent Arınç, " Ben mecliste konuşurken kulisler hareketlenir, koşun Bülent bey konuşuyor diye bütün muhalefet partileri içeriye doluşur ve bizi dinlerdi. Gen sorularda biz konuşuyorduk, bütçelerde biz konuşuyorduk. Gider konuşurduk ve herkes doğru derlerdi, Allah razı olsun bizlere gerçekleri gösteriyorsunuz derlerdi. Şimdi aynı ölçüler çok fazla kalmadı. Ama siyaset bunu özlüyor.Siyasetin eski ahlâkî ölçüleri özlediğini. Sadece siyasetin teorisi, nasıl yapılması gerektiği, bize ait ölçülerle, dünyevî ölçüler de olacak bunun içerisinde, bir siyasetçi nasıl yetişir, bunun örneklerini göstermemiz lâzım. Bugün iç politikadan artık elini ayağını “mecburen” çekmiş bir insan olarak bizim iyi siyasetçiye, onu yetiştirmeye ihtiyacımız var. İnşallah sizin de bu konudaki desteklerinizi bekleyeceğiz" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.02.2021 16:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol