'ÜMMETİMİZİN REİSİ ERDOĞAN...'

AKP’li Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Erdoğan'ı "Milletimizin ve Ümmetimizin Reisi" diye tanımladı

21 Ekim 2015 Çarşamba 11:08
'ÜMMETİMİZİN REİSİ ERDOĞAN...'

 Gaziantep’in AKP’li Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Ekim’de Şahinbey’de yapacağı gençlik toplantısına davet için ilginç bir afiş hazırlattı. Belediye başkanı Tahmazoğlu, afişi Facebook’ta yayımlarken Erdoğan’ı “Milletimizin ve Ümmetimizin Reisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan“ diye tanımladı. 

Tahmazoğlu ayrıca Facebook adresinde iki fotoğraf yayımlayarak tepki toplayan bir paylaşıma imza attı. Fotoğraflarda, eski başbakanlardan Bülent Ecevit ve dönemin ABD Başkanı Clinton’ın fotoğrafı ile Almanya Başbakanı Merkel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının karşılaştırması yapıldı.

ÜMMETİN CUMHURBAŞKANI

Tahmazoğlu  Facebook sayfasında “Milletimizin ve Ümmetimizin Reisi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN 24 Ekim’de Şahinbey Kapalı Spor Salonumuzda Gençler ile buluşuyor. Dünya’nın hâkim güçlerine Hilal’e saygıyı öğreten Büyük ustaylayla buluşmayı kaçırmayın.” diye yazdı.

ECEVİT’Lİ KARŞILAŞTIRMA

Tahmazoğlu ayrıca Almanya Başbakanı Merkel ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mabeyn Köşkü’ndeki fotoğrafını paylaştı. Tahmazoğlu, bu fotoğrafı, “Dünya’nın hâkim güçlerine Hilal’e saygıyı öğreten” diye tanımladı.

Tahmazoğlu bir diğer fotoğrafta ise merhum Başbakan Bülent Ecevit’in 1999 yılında ABD ziyaretinde dönemin Başkanı Clinton’la çekilen fotoğrafı yayımladı. Fotoğrafta Ecevit Clinton karşısında ayakta dururken, Clinton’ın ise koltuğa yaslandığı görüldü. 

Ecevit’in bu fotoğrafı ile Erdoğan’ın fotoğrafının kıyaslanması tepki toplarken, Tahmazoğlu Facebook’taki paylaşımını silmek zorunda kaldı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 21.10.2015 11:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol