Ümit Özdağ'dan Bahçeli'ye: Asıl Ajan Sensin

“istihbarat fosili” sözleriyle kendisini hedef alan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sert sözlerle karşılık verdi. Özdağ, “ Söz istihbarat sevislerinden açılmışken Alparslan Türkeş’in hapishaneden yazmış olduğuı elyazısı mektupla kimin ismini ajan olduğunu bütün ülkücüler gayette biliyor, hadi oradan sen de” dedi.

10 Ocak 2023 Salı 14:46
Ümit Özdağ'dan Bahçeli'ye: Asıl Ajan Sensin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  partisinin grup toplantısında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı hedef aldı.

Bahçeli, Özdağ’ın eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş hakkındaki açıklamalarını hatırlatıp, “Adına zafer denilen yenilmiş ve casusların şebekesine dönmüş marjinal bir partinin ümitsiz vakası, ‘Hepimiz katilin kim olduğunu biliyoruz’ açıklamasıyla Cumhuriyet savcılarının görev alanına giren bir açıklamada bulundu. Bu istihbarat fosiline bildiklerini sormak kuşkusuz şerefli Türk savcılarının ana görevi olduğunu buradan hatırlatmak, gereğinin yapılmasını istemek hem çağrım hem de görevimdir” ifadelerini kullandı.

Özdağ, Bahçeli’nin sözlerine yanıt verdi. İstanbul’da gazeteciler ile bir araya gelen Özdağ şunları dile getirdi:

ÜMİT ÖZDAĞ: “KİMİN AJAN OLDUĞUNU ÜLKÜCÜLER BİLİYOR”

“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir açıklama yaparak ‘adına zafer partisi denilen casus şebekesine dönmüş marjinal partinin ümitsiz vakası, istiharat fosili…”demiş.

Bu seviyesiz, açıklamaya vereceğimiz tek cevap var. Sinan Ateş’in bir komployla uyuşturucu tüccarlarına torbacılara öldürtülmesinden sonra bir başsağlığı mesajı dahi yayınlamayan ailesine başınız sağolsun demeyen, arkadaşlarına başınız sağolsun Allah rahmet eylesin demeyen bir kişinin hezeyanlarına vereceğimiz hiçbir cevap yoktur. Zafer Partisi Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçilerinin partisidir. AK Parti gibi Türkiye’ye yıkımı sürükleyen bir partinin payandası değildir hiçbir zaman olmayacaktır. Söz istihbarat servisleri açılmışken rahmetli Türkeş’in hapishaneden yazmış olduğu el yazısı mektupla kimin ismini ajan olarak verdiğini de bütün ülkücüler biliyor, hadi oradan sen de”

“SEN ÖNCE OLCAY’I, ULVİ’Yİ VE SEMİH’İ SAVCIYA YOLLA”

Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise “Sayın Bahçeli, sen önce Olcay’ı, Ulvi’yi ve Semih’i savcıya yolla, gerekirse ben de giderim. İstersen Gölbaşı’nda “portakal sandıklarında yakalanan silahlar soruşturması”nı yürüten savcıya bile giderim…” dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.01.2023 14:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol