Ülkenin Yarısını Düşman İlan Etti!

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından cumhur ittifakı ile millet ittifakını karşılaştıran bir görsel paylaştı. Erdoğan, 'Bugün Türkiye'de iki ittifak karşı karşıyadır' ifadesini kullandı.

28 Şubat 2019 Perşembe 00:44

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Bugün Türkiye'de iki ittifak karşı karşıyadır" değerlendirmesinde bulundu.     

Erdoğan, Twitter hesabından cumhur ittifakı ile "zillet ittifakı" şeklinde tanımladığı millet ittifakının kıyaslandığı bir görsel paylaştı. Görselde, Erdoğan'ın, "Bugün Türkiye'de iki ittifak karşı karşıyadır" sözlerine yer verildi.      

Cumhur ittifakının 15 Temmuz gecesi sokaklarda, meydanlarda kurulduğu ve milletin emrinde, hak ve hakikatin savunucusu, zalimlerin karşısında, mazlumların yanında olduğu vurgulanan görselde bu ittifak için, "Pazara kadar değil mezara kadardır. Sadece milletin hizmetine taliptir"  ifadelerine yer verildi.     

Görselin "zillet ittifakı" başlıklı kısmında ise, bu ittifakın gizli pazarlıkların, siyaset mühendisliklerinin, çıkar hesaplarının ürünü olduğu savunularak şu ifadeler kullanıldı: "Kandil'in ve Pensilvanya'nın güdümündedir. Yalan, iftira, hakaret, inkar dillerinden düşmez. Mazluma hoyrat, zalime müşfiktir. Kirli ilişkiler bitene, çıkarlar çatışıncaya kadardır. Amacı terör örgütlerinin uzantılarını belediye meclislerine ve bürokrasisine taşımaktır."

İşte paylaştığı o görsel: 

yuzdeyuzhaber





Anahtar Kelimeler:
AKPErdoğanDüşman
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
HASAN PAŞA 2019-02-28 18:28:49

ABD nin PKK ya yardım ettiğini bile bile ABD ile görüşen ve onlardan silah alan onlar gibi vatan hainidir.