TÜRKEŞ'İN EŞİNDEN SERT AÇIKLAMA...

‘Türkeş Bahçeli’yi dövdü’ diyen Erdoğan’a Türkeş’in eşinden çok ağır sözler!

28 Mayıs 2015 Perşembe 12:43
TÜRKEŞ'İN EŞİNDEN SERT AÇIKLAMA...

 Meral Akşener’e yönelik kaset iftirasıyla eleştirilerin odağında olan Yeni Akit yazarı Latif Erdoğan’ın “Alparslan Türkeş, Devlet Bahçeli’yi dövdü” şeklindeki iddialarına Alparslan Türkeş Vakfı Genel Başkanı ve Türkeş’in eşi Seval Türkeş’ten cevap geldi. Seval Türkeş cevabında, Latif Erdoğan’ın iddialarının tamamıyla gerçek dışı olduğunu ve açık bir iftira olduğunu dile getirdi. Seval Türkeş bu iftirayı şiddetle kınadığını da belirtti.

İşte Rota Haber’de yer alan o açıklama:

“Rahmetli eşim Alparslan Türkeş’in “Devlet Bahçeli’yi dövdüğü şeklinde Yeni Akit Gazetesi yazarı Latif Erdoğan tarafından ortaya atılan ve 25 Mayıs 2015’te basına yansıyan iddia tamamıyla gerçek dışıdır. Rahmetlinin eseri olan MHP’yi hedef alan bu son derece onur kırıcı 
iddia fitne çıkarmaya yönelik üzücü çirkin Alparslan Türkeş ile yakından ve yuzaktan ilgisi olmayan açık bir iftiradır. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Türkeş’e her zaman saygı ve hürmet göstermiştir. Alparslan Türkeş Vakfı Genel Başkanı olarak Türk siyasi hayatında derin izler bırakmış yüksek seviyede bir devlet adamı olan rahmetli Alparslan Türkeş’in karakterine saldırı niteliğindeki bu yakışıksız ve seviyesiz iddiayı şiddetle kınıyorum.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.05.2015 12:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol