'TERBİYESİZ HERİF.. BU KADAR ALÇAKLIK OLMAZ'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'daki AK Parti mitinginde konuştu...

06 Mart 2014 Perşembe 18:35
'TERBİYESİZ HERİF.. BU KADAR ALÇAKLIK OLMAZ'

 Malatya'da Belediye Meydanı'ndaki mitingde konuşan Başbakan Erdoğan Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Başbakan Erdoğan, "Montajladılar verdiler. Sustum sustum artık dayanılmaz hale geldi. Bu kadar adilik bu kadar alçaklık olamaz. Her meydanda yaptıkları aynı. Sen aynaya bak.

 
Sen benim rahmetli anneme hakaret edecek kadar adisin, seviyesizsin. Şimdi bu ahlaksızlık değil de ne? Sen bu ülkenin başbakanının ölmüş annesine yolsuzluk isnadında nasıl bulunursun? Terbiyesiz herif hem hakareti yapıyor hem 'unuttum ya o rahmetli olmuş' diyor." dedi.
 
İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;
 
Üç kafadarın albümü çıktı. Malatya'ya ananas sökmez. Burası kayısı diyarı. Burada ne işi var ananasın.Onların anladığı dilden kayısı değil. Hakiki kayısı. Gün kurusu da güneş kurusu da canlısı da var.
 
BUNLARA CEMAAT DEMEYİN BUNLAR ÖRGÜT
Başbakan Niğde'de kendisine itiraz eden kadını tersledi diyor. Bunlara cemaat demeyin bunlar örgüt diğer cemaatlere hakaret etmiş olursunuz. Neymiş dedim. Güya ben Niğde'de konuşurken bana itiraz etmiş bende buraya hangi yüzle geldin demişim haberi böyle vermişler. Düşündüm. Ablalar sizin kapınıza da gelirlerse 'hanımefendi siz hangi yüzle geldiniz' deyin demiştim. Sen bakar kör müsün? Kulağın var duymuyor musun? Senin kalbin mühürlenmiş.
 
Senin hocan kızlarımızın başörtülülerini açmaları için zemin hazırlayan insandır. Bunlar da fetvalar kolay. Bir yere gelebilmek için her yol meşru. Bize omurgalı insan lazım. Bize adam gibi adam lazım.Bunu almışlar Başbakan bir kadına miting meydanında hakaret ediyor demişler. Kendi ülkesine ihanet eden yapıyla aranıza mesafe koyun.
 
TERBİYESİZ HERİF
Montajladılar verdiler. Sustum sustum artık dayanılmaz hale geldi. Bu kadar adilik bu kadar alçaklık olamaz. Her meydanda yaptıkları aynı. Sen aynaya bak. Sen benim rahmetli anneme hakaret edecek kadar adisin, seviyesizsin. Şimdi bu ahlaksızlık değilde ne?Sen bu ülkenin başbakanının ölmüş annesine yolsuzluk isnadında nasıl bulunursun?  Terbiyesiz herif hem hakareti yapıyor hem unuttum ya o rahmetli olmuş diyor. Sen bu ülkede bir başbakanın ölmüş annesi için nasıl konuşursun.
 
EY TARAF, EY BUGÜN, EY ZAMAN, EY HÜRRİYET GAZETESİ...
Ey Bugün Gazetesi, ey Taraf Gazetesi, ey Zaman Gazetesi siz hangi doğrunun yanındasınız? Ey Hürriyet Gazetesi sen neyin yanındasın. Sen bu ülkede yolsuzluk yapıyorsan takip ederim. Adalet Bakanıma da talimat veririm. Ne yaptığın malumdur tabiki takip edeceğiz. Güvenli hat denilen telefonları bile zalimler dinlediler. Bir başbakanın telefonunu dinleyemezsin.
 
Her şey bitmiş önümüzdeki ay açılışını yapacağız Başbakanlık binamızı durdurmaya çalışıyorlar. Siz nasıl yargısınız? Yargının içinde adil insanlar da var. Paralel yapının bu tür temsilcileri de var. Bunlar MİT'E de saldırdılar. Halk Bankası'na, Ziraat Bankasına saldırdılar.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.03.2014 18:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol