'TEMEL ANNESİNİ GÖRMESİN...'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, "Başörtülü bacımıza saldırdılar" sözüne yanıt verdi.

05 Haziran 2014 Perşembe 17:01
'TEMEL ANNESİNİ GÖRMESİN...'

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Rize’de HES protestosu sırasında jandarmanın müdahalesinde yaralanan Havva Bir’den özür diledi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, "Başörtülü bacımıza saldırdılar" sözüne de yanıt veren Çelik, "Sadece başörtülü değil, kim benim bacımı sürüklerse benim onurumu sürükler demektir" dedi. Çelik, protestolara neden olan HES inşaatının da durdurulduğunu açıkladı.

AK Parti Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulunan Çelik, şunları kaydetti:

“Rize’deki bir HES dolayısıyla gündeme olan bir konuya da açıklık getirmek isterim. HES inşaatının kendilerinin zarar verdiğini düşünen bazı vatandaşlarımız karşı çıkıyorlar. Bu protestolar karşısında bazı vatandaşların dövüldüğü bilgisi verildi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında değindiği konu hakkında şunu söylemek isterim.

İster başı açık ister kapalı olsun kim benim bacımı saçından tutup sürüklemişse o hareketin bana yapılmış olduğunu söylemek isterim. Havva Bir bacımıza da geçmiş olsun dilerim. Vandallara değil halisane niyetlerle protesto yapan vatandaşımız kaba kuvvetten zarar gördüyse biz onları sahipleniriz. Şimşirli Köyü’ndeki HES inşaatı durdurulmuştur. Kılıçdaroğlu istediği için değil Başbakan’ın da uzun süredir takip ettiği bir konuydu.”

Çelik, cumhurbaşkanlığı seçimleri üzerinden çatı aday üzerinde değerlendirmelerin yürütüldüğü muhalefete yüklendi. Cumhurbaşkanı adayı olarak Başbakan Erdoğan ile Cumhurbaşkanı Gül’ün isimlerinin dışında kamuoyunda bir ismin konuşulmadığını dile getiren Çelik, muhalefeti başarısızlıkla suçladı. Çelik, bir fıkra anlatarak CHP ve MHP’yi eleştirdi.

Çelik, şunları kaydetti:
“Bir gün birbirine düşman olan Temel ve Dursun hapishaneye düşmüş ve idama mahkum edilmişler. İdam mahkumu Temel'e son isteği sorulduğunda, ‘Annemi görmek istiyorum’ demiş. Diğer mahkum Dursun’a son isteğini sordukların da ise, ‘Temel annesini görmesin’ demiş. İşte muhalefetin bize yaptığı da ‘Temel annesini görmesin’ muhalefetidir.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.06.2014 17:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol