'Tayyip'in Olduğu Yerde Korona Olmuyor'

Büyük kongrede içeriye giremeyen AKP'li seçmenler, korona tedirginliği için vurdumduymaz tavırları ile pes dedirtti, seçmenlerden biri “Tayyip’in olduğu yerde korona bile olmuyor” derken bir diğeri de “Bizimkisi aşk sevdası aşk” dedi.

24 Mart 2021 Çarşamba 20:11
'Tayyip'in Olduğu Yerde Korona Olmuyor'

AKP 7. Olağan Büyük Kongresi, “Türkiye için güven ve istikrar” sloganıyla Ankara Spor Salonu’nda yapılırken, yurttaş koronavirüse aldırış etmedi. Covid değil, kalabalık nedeniyle içeriye giremediğini söyleyen bir yurttaş, “Ölümüne varız ama kendimizi de koruyoruz tabii” dedi.

AKP 7. Olağan Büyük Kongresi için tüm illerden otobüslerle gelen partililer sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara’ya ulaştı. Kongrenin yapıldığı spor salonunun çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, ara yollar hafriyat kamyonları ile kapatıldı. Kapatılan yollar nedeniyle Ankara’da trafik yoğunluğu yaşandı.

Toplam 10 bin kişilik kapasiteye sahip olan Ankara Spor Salonu’nda delegeler ile izleyiciler ayrı kapılardan salona girdi. Delegeler salonda saha içerisinde ayrılan bölümde otururken, izleyiciler tribünlere alındı. İzleyiciler arasında boş sandalye bırakılma imkanın kalmadığı salona girenler kadar giremeyen de çok sayıda partili oldu. Kalabalık nedeniyle içeriye giremeyen bir partili kadın da “Mahşer yeri gibi maşallah” diyerek kalabalığa işaret etti. Kalabalık nedeniyle içeriye girip çıkan Aydın’lı bir partili ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı görememekten yakındı.

Diğer şehirlerden gelen partililerin bazıları da içeri giremedikleri için yakındılar. Balıkesir’den gelen yurttaşlardan birisi “İçeriye almadılar 3- 4 saat. Millet birbirini ezecek. Cumhurbaşkanı’na oy vermeyeceğim bu yüzden, kızdım” diyerek tepkisini dile getirdi. Bunun üzerine etrafındaki diğer partililer, “davaya kızılmaz” diyerek onu sakinleştirmeye çalıştı. Bir başka partili de “Biz Malatya’dan geldik, bekleyeceğiz sonuna kadar” dedi.

Diyarbakır’dan geldiğini söyleyen bir yurttaş da, “Kongre için geldik. Fakat bize gelirken hiç kimse söylemedi, içeri alınmayacaksınız diye. Burada dışarıda kaldık, çok eziyet çektik. Geri döneceğiz” diye konuştu.

TAYYİP’İN OLDUĞU YERDE KORONA BİLE OLMUYOR… ÖLÜMÜNE VARIZ, AMA KENDİMİZİ KORUYORUZ”

Kalabalık nedeniyle Covid’den çekinip çekinmediği sorulan bir yurttaş ise gülümseyerek, “Tayyip’in olduğu yerde korona bile olmuyor” demesi dikkat çekti. Bir başka partili de “Bizimkisi aşk sevdası aşk” dedi. Bir diğer partili de “İçerisi çok kalabalık. Çok hastalık var onunu için de korkuyoruz. Ama bekleyeceğiz” dedi. Covid korkusu yüzünden değil kalabalık nedeniyle içeriye giremediğini söyleyen Aydın’dan gelen bir kadın, “Ölümüne varız, ama kendimizi koruyoruz tabii…” dedi. Bir başka partili de kalabalık nedeniyle salona giremediğini belirtirken “Herkes Tayyip aşığı… Biraz dolaşıp geri geleceğiz” dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İSTERSENİZ, TIKLAYIN! 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.03.2021 20:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol