"Tayyip Beyin Sonu Geldi"

MHP'nin ağır toplarından Selim Kaptanoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için gündem yaratan sözler söyledi. Kaptanoğlu, " Tayyip bey kusura bakma seni götüreceğiz, senin sonun geldi" dedi.

12 Eylül 2022 Pazartesi 08:29
"Tayyip Beyin Sonu Geldi"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da ANFA Genel Müdürlüğü’nde bu akşam düzenlenen ‘Önce Türkiye Buluşması’nda konuştu. Toplantıda, bir saat kadar süren basına kapalı bölümü de yapıldı.

Toplantının basına açık düzenlenen kısmında konuşan MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş döneminde partide teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcılığı, İstanbul İl Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunmuş olan tıp doktoru Selim Kaptanoğlu Kılıçdaroğlu’na destek verdi.

Kaptanoğlu, “Türkiye 20 yıldan beri bir yönetimin altında. Recep Tayyip Erdoğan beyin yönetiminde. Yanında da şu anda bizim eskiden genel başkanımız olan, halen MHP’ye genel başkan olan, ülkücülerin lideri gibi duran Devlet Bahçeli Türkiye’yi yönetiyorlar. Arkadaşlar hangi şeyimiz doğru gidiyor” dedi.

Kaptanoğlu, iktidarın dış politikadaki zikzaklarına tepki göstererek, “Bunların hepsi belki üç, beş kuruş para bulmak için, Türkiye’yi içinde bulunduğu derin ekonomik çıkmazdan çıkarmak için filan yapmış olabilir. Ama bu şekilde bulanan paralar yarın Türk milletinin egemenliğini yok eder. Bu şekilde paralarla taşıma suyu ile değirmen dönmez” diye konuştu.

"ALLAH KILIÇDAROĞLU'NDAN RAZI OLSUN"

Kaptanoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Tayyip Bey ve yanındaki ortağı, hatta üçüncü ortakları da var, Doğu Perinçek Bey. Bunlar diyorlar ki ‘Türkiye’yi biz kurtarabiliriz, beka sorunu. Biz olmazsak Türkiye hayatta kurtulmaz, başka kimse bu işi yapamaz’. Ben doktorum. Bizim Rasim Adasav diye bir hocamız vardı, psikiyatri profesörü. Derdi ki ‘Bir insanın aya hava gideceğini düşünmesi hastalık değildir. Aya oksijen gidebilir. O zaman bitki olur, çiçek olur filan. Birileri kalkıp, aya bu havayı sadece ben götürebilirim, derse o hastadır. Aman dikkat edin, tedaviye muhtaç’. Maalesef şu anda bizi yönetenler böyle bir hastalığa duçarlar gibi geliyor. ‘Benden başka kimse yapamaz’ falan filan. Bunların hepsi hikaye.

Elbette bu milletin asil evlatları kendilerini kurtaracak yönetimleri de liderleri de bulur, çıkartırlar. Ben Sayın Genel Başkanı (Kılıçdaroğlu) takip ediyorum Allah ondan razı olsun özellikle son 4-5 yıldır izlediği politika Türk milletini birleştirici, bütünleştirici, bir araya getirici politika. Solun birtakım hastalıkları var ben bunu biliyorum geçmişten, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcılığı yaptım Alparslan Türkeş zamanında üç yıl İstanbul il başkanlığı yaptım, eski bir politikacıyım. Genel Başkanımız (Kılıçdaroğlu) bu değişiklikleri yaparken bazı cılız sesler ortaya çıkıyor ‘efendim ne gerek var, yanlış yapıyorlar..’. Yahu siz Türk milletini tanımıyor musunuz Türk milletinin hassas noktalarını bilmiyor musunuz.

"SENİ GÖTÜRECEĞİZ TAYYİP BEY..."

“Ben inanıyorum gidecekler hiç yolu yok” diyen Kaptanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın FETÖ lideri Fettullah Gülen’e önce “Ne istediniz de vermedik” daha sonra da ‘Allah affetsin’ diyerek hata yaptıklarını söylediğini aktardı. Kaptanoğlu “Tayyip Bey, kusura bakma. Seni götüreceğiz. Senin sonun geldi. ‘Hata yapıyorsunuz’ filan dersen, biz de Allah’tan af dileriz. ‘Yanlış yaptık, kusura bakma’ deriz. Allah bizi de affeder. Allah’ın tek kulu Tayyip Bey değil ki bizi de affeder, hiç şüphem yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun, Sayın Genel Başkanım (Kemal Kılıçdaroğlu) Allah size güç versin. Sonuna kadar ülkücüler olarak yanınızdayız. Biz bu işi bitireceğiz” dedi.

“BOZKURT KEMAL” SLOGANI...

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, toplantıyı sloganlar ve alkışlar eşliğinde terk etti. Kemal Kılıçdaroğlu lehine, “Bozkurt Kemal” sloganları atıldı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.09.2022 08:36
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol