'SÜRECİ KANDİL'DEN ÖĞRENİYORUZ, AYIPTIR''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Çözüm süreciyle ilgili bilgileri bu ülkenin insanı Kandil'den öğreniyor. Ayıp olan bu.

26 Eylül 2013 Perşembe 13:05
'SÜRECİ KANDİL'DEN ÖĞRENİYORUZ, AYIPTIR''

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Çözüm süreciyle ilgili bilgileri bu ülkenin insanı Kandil'den öğreniyor. Ayıp olan bu zaten. 76 milyon insanın oraya bakmasına siz ortam hazırlıyorsunuz. Ne olduğunu kimse bilmiyor. Pazarlıklar yapılıyor ama kimse bilmiyor. AK parti milletvekilleri de bilmiyor. 5 kişi biliyor 6'ncı kişi yok."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çekmeköy’de Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kılıçdaroğlu kahvaltının düzenleneceği restoran girişinde milletvekilleri ve partililer tarafından karşılandı. Kılıçdaroğlu restoran önünde bekleyen, “Evimize, emeğimize sahip çıkmak için 30 Eylül’de Ankara’ya gidiyoruz. 2B hak sahipleri" yazılı döviz taşıyan bir grup ile karşılaştı. Grupla selamlaşan Kılıçdaroğlu daha sonra ÇEKSİAD'ın kahvaltılı toplantısına katıldı.

KILIÇDAROĞLU: (ÇÖZÜM SÜRECİ) AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ DE BİLMİYOR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çekmeköy'de Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Kılıçdaroğlu burada soruları yanıtladı. Çözüm süreciyle ilgili ilgili soruya cevap veren Kılıçdaroğlu, "Masanın bir ucunda başbakan Erdoğan diğer ucunda Abdullah Öcalan var. Çözüm süreciyle ilgili bilgileri bu ülkenin insanı Kandil'den öğreniyor. Ayıp olan bu zaten. 76 milyon insanın oraya bakmasına siz ortam hazırlıyorsunuz. Ne olduğunu kimse bilmiyor. Pazarlıklar yapılıyor ama kimse bilmiyor. AK parti milletvekilleri de bilmiyor. 5 kişi biliyor 6'ncı kişi yok" dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.09.2013 13:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol