ŞİMDİ DE İKİ TÜNEL YAPTIRIYOR!

CHP’li Tekin “Bu madde Erdoğan için eklendi. Kısıklı’daki evi Çamlıca Camii’ne, Saray’ı da Etimesgut Askeri Havaalanı’na bağlayan 2 tünel yapılacak’’ dedi.

19 Mart 2015 Perşembe 16:19
ŞİMDİ DE İKİ TÜNEL YAPTIRIYOR!

 CHP’li Tekin “Bu madde Erdoğan için eklendi. Kısıklı’daki evi Çamlıca Camii’ne, Saray’ı da Etimesgut Askeri Havaalanı’na bağlayan 2 tünel yapılacak’’ dedi.

Meclis’te ele alınan torba yasadan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ‘tünel’ çıktı. Meclis Genel Kurulu’nda görüşülen torba yasa teklifinin ilk 11 maddesi kabul edildi. Kabul edilen maddeler arasındaki dikkat çeken düzenlemeye göre artık vatandaşın evinin altından tünel geçerse, kamulaştırma bedeli verilmeyecek. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin bu yasa ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kısıklı’daki evini Çamlıca Camii’ne bağlayan ve Ankara’daki Kaçak Saray’ı Etimesgut Askeri Havaalanı’na bağlayan iki tünel planlandığını öne sürdü ve şunları söyledi:

“Evlerin altından tünel geçirmek istiyorlar. Bize gelen bilgilere göre Erdoğan’ın Kısıklı’daki evi ile Çamlıca’daki cami arasında tünel çalışmaları başlatılmış. Yaklaşık 3 kilometrelik bir alana tünel açıyorlar. Bir diğer iddia ise Kaçak Saray’dan Etimesgut Askeri Havaalanı’na kadar uzanacak bir tünelin yapılıp yapılamayacağının araştırıldığı yönünde. Araçla 15 kilometrelik bir mesafe söz konusu. Ancak tünel açılırsa bu mesafe çok daha azalacak. Etüt çalışmalarının sürdüğünü biliyoruz. Talimatı almışlar nasıl yaparız diye uğraşıyorlar’’

CHP’NİN ALTINDAN DA GEÇEBİLİR

Tekin ‘’Korkunun bu kadarı, padişahları bile geride bıraktı. Saray’a harcanan milyarlar yetmedi bir de tünel çıktı. Bu tüneller hangi güzergahlardan geçirilecek ki kamulaştırma bedeli dahi verilmek istenmiyor. Vatandaşları uyarıyorum evinizin altından tünel geçebilir. Üstelik bunun için eviniz bile yıkılabilir. Kaçak Saray’ın yakınında CHP Genel Merkezi de var, tüneli buradan da geçirebilirler ‘’ dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 19.03.2015 16:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Mehmet 2015-03-20 18:50:22

Bizim eve yapsin tuneli

Avatar
Seyfettin Karaayvaz 2015-03-21 01:16:56

Sadece korkmakla ifade edilemez.Korkmak, kaçmak, kaçırmak