"ŞİMDİ BEN SORUYORUM. KİM ŞEREFSİZ?"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim değerlendirmesi yaptı ve Başbakan'ı bakın ne ilan etti?

17 Haziran 2011 Cuma 13:13

 AK Parti'nin seçim süresince CHP'ye ait söylemleri çarpıttığını iddia eden Kılıçdaroğlu, yerel yönetimlere özerklik konusunda kabul edilen yasanın uygulanmasını kastettiklerini söyledi. 

Belediye başkanlarının ömürlerinin yarısının Ankara'da geçtiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, yerel yönetimlerin zaten özerk olduğunu, bölge halkının kendi başkanını kendisinin seçtiğini, kendi meclislerinin, bütçelerinin ve zabıtalarının olduğunu, merkezden denetimin de her zaman olacağını ifade etti. 

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:


Bazı kanallarda bildiğimiz isimler, adamlar yağmur yağsa CHP'den bildiler. Vay efendim özerklik. Ama bu özerklik sözünü başka bir anlama kaydırdılar. Bu ayıbı işleyen yandaş medyaydı. Kusura bakmayın bunu burada söylemek zorundayım. 

Faili meçhulleri dile getirmeyecek miyiz. Bunu benim Manisa'da söylememin anlamı yok. 

ÖCALAN İLE GÖRÜŞME

Hükümetin Abdullah Öcalan ile görüşme yaptığı ilk dillendirildiğinde Başbakan Erdoğan çıktı "Bunu iddia edenler şerefsizdir" dedi. Şimdi ben soruyorum: Kim şerefsiz?

O görüşmelerde ne yaptınız? Bunları soracağız. 

SÜLEYMAN DEMİREL'İN "HABERAL İÇİN RİCADA BULUNDUĞU" AÇIKLAMASI

Süleyman Demirel ile ilgili konuda düşüncemi açıkladım. Yorum yapmak istemem.

Bana hakaret edildi. Yalancı denildi. Gelip ispat etmeleri gerek. Kimin yalancı olduğunu göreceğiz. 

AK PARTİ'NİN YÜZDE 50 ALMASI

Seçim sonuçlarını her siyasi parti soğukkanlılıkla karşılamalı. Geriye dönüp şu sorgulamayı yapmanız gerekiyor. Neden biz daha yüksek oy almadık. 

Bizim oy artışımız AKP'den daha yüksek. Ama AKP'nin oy yıpranması yaşaması gerekiyordu ama bunu yaşamadı. Temel sorun burada yatıyor. 

HAYALKIRIKLIĞINA UĞRATAN İL

Elazığ'dan, Kütühya'dan, Batman'dan milletvekilliği bekliyordum. Oylarımız iyi arttı ama beklediğimiz sonuç olmadı. Düzce beni çok umutlandırmıştı ama milletvekili çıkaramadık. 

Bütün Tuncelili hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Onlar 12 Eylül'de de aynı tavrı sergilemişlerdi. Demokrat, aydın insanlar...





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
devrimm 2011-06-22 14:27:15

tabi ki tyyp serefszzz