Selahattin Demirtaş: Sen ben yok, biz varız

Akşener'in 6'lı Masa'dan kalmasının ardından bir yorum da eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan geldi. Demirtaş, "Dünden daha fazla birlik olacağız, daha sıkı sarılacağız birbirimize. Sen ben yok, biz varız ve birlikte başaracağız." dedi.

04 Mart 2023 Cumartesi 20:09
Selahattin Demirtaş: Sen ben yok, biz varız

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkıp 6'lı Masa'dan kalktı.

6 Mart'ta adayın açıklanacağı toplantıya da katılmayacağı açıklanan Akşener, böylece Millet İttifakı'ndan ayrılmış oldu.

DEMİRTAŞ'TAN PEŞ PEŞE PAYLAŞIMAR

Akşener'in masadan kalkmasının ardından eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan konu hakkında bir açıklama geldi. Tutuklu bulunan Demirtaş, sosyal medya üzerinden peş peşe paylaşım yaptı.

Akşener'in 6'lı Masa'dan kalkmasının ardından bir yorum da Selahattin Demirtaş'tan geldi: Daha sıkı sarılacağız birbirimize

"SEN BEN YOK, BİZ VARIZ"
Demirtaş, "Merak etmeyin, liderlerin de sadece bir oyu var, aynen sizin gibi. Mühür sizin elinizde. Güzel yarınlar sizin elinizde. Siz halksınız. İnandığınız yolda yürüyün, liderler sizin arkanızdan gelsin. Dünden daha fazla birlik olacağız, daha sıkı sarılacağız birbirimize. Sen ben yok, biz varız ve birlikte başaracağız." dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol