SEÇİM ÖNCESİ 150 BİN YENİ KİMLİK KARTI! NE İŞ...

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Gaziosmanpaşa İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne bugün getirilen 150 bin yeni kimlik kartının görüntülerini paylaştı.

29 Mayıs 2018 Salı 12:48

24 Haziran'daki kritik seçime sayılı günler kaldı. YSK'nın 19 ilde sandıkları taşıma kararı almasıyla birlikte seçimlerde usülsüzlük yapılacağı düşüncesi de yurttaşların kafasına yerleşti. Şaibe iddiaları tartışılırken flaş bir ayrıntı da CHP'li Gürsel Tekin'den geldi. İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin İstanbul Gaziosmanpaşa'da çekildiği ileri sürülen bir görüntü paylaştı. 
 
Tekin'in paylaştığı görüntülerde İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne getirilen 150 bin yeni kimlik kartı bulunuyor. Gürsel Tekin, kimliklerin Suriyeli ve Afganlara ait olduğunu iddia etti.
 
CHP'li milletvekili Tekin: "Bu görüntüler, Gaziosmanpaşa İlçe Nüfus Müdürlüğü önünde çekildi. 150 bin Suriyeli ve Afgana ait yeni kimlik kartları gelmiş. Gaziosmanpaşa’ya 150 bin kimlik kartı geliyorsa gerisini siz düşünün" ifadeleriyle birlikte paylaştı.
 
SÜLEYMAN SOYLU'DAN İLK YANIT
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gürsel Tekin2in bu paylaşımına hızla yanıt verdi. "Siyaseti yalan ve kirlilik üzerine kurmuş anlayışın temsilcisi Gürsel Tekin!" diyen Soylu, "Seçimi ifsad etmek için kendi sosyal medya hesabından paylaştığı yalanla ilgili Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğümüz suç duyurusunda bulunacaktır"  dedi.
 
O görüntüler şöyle:

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol