'ŞAŞKIN ÖRDEK' SÜHEYL BATUM!

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, TSK'ya yönelik söylediği 'Kâğıttan Kaplan' sözleriyle gündeme gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum’a 'Şaşkın Ördek' benzetmesi yaptı.

10 Şubat 2011 Perşembe 15:12
'ŞAŞKIN ÖRDEK' SÜHEYL BATUM!

2011 yılında yapılacak genel seçimler öncesinde Trakya Bölgesi’nde seçim çalışmalarına katılan Pamukoğlu, bu kapsamda Edirne’ye geldi. Şehir merkezinin bir bölümünde gerçekleştirdiği turun ardından partisinin İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Osman Pamukoğlu burada bir basın açıklaması yaptı. Bir gazetecisinin sorusu üzerine CHP Genel Başkanı Batum’un sözlerini değerlendiren Pamukoğlu, "Sizin bölgede avcı ve bataklık çoktur. Dolayısıyla ördekleri bilir. Şaşkın ördek nereden dalar. Bir atasözünüz var değil mi? Durum budur." açıklamasını yaptı.
Bu yıl yapılacak seçimlerde iki önemli hususa dikkat ettiklerini belirten Pamukoğlu, "Bunlardan birincisi milletvekili adayları mutlaka aday gösterildikleri ilin ve bölgenin çocukları olacak. İkincisi onları mutlaka ön seçimle örgüt seçecek. Genel merkez değil. Trakya’daki milletvekilleri mutlaka Edirneli, Tekirdağlı ve Kırklareli’li olacak." diye konuştu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol