SARIGÜL ZİRVESİ Mİ?

Türkiye, Gezi olaylarıyla Mısır'ı tartışırken, kulisler ilginç isimlerin bir araya geldiği zirvelerle çalkalanıyor.

17 Temmuz 2013 Çarşamba 11:29
SARIGÜL ZİRVESİ Mİ?

 Siyaset kulislerinde Gezi dalgası… Gündemden düşmeyen eylemler işadamlarıyla siyasetçileri bir araya getirdi. Eski başbakan yardımcılarından ve merhum Bülent Ecevit’in sağ kolu Hüsamettin Özkan’ın Beykoz Konakları’ndaki evi Mustafa Koç, Aydın Doğan ve Mustafa Sarıgül’ün buluşma noktası oldu.

Türkiye yaklaşık iki aydır Gezi Parkı’nda başlayan ve tüm ülkeyi saran eylemleri konuşuyor. Yabancı ülkelerin ve bazı işadamlarının açıktan destek verdiği iddiaları üzerine başlatılan eylemlerle ilgili soruşturmalar derinleşirken yaşanan süreç siyasi kulisleri de dalgalandırdı. Akşam gazetesinin haberine göre; Türkiye’nin önde gelen işadamlarının  sık sık bir araya gelerek bu olayları değerlendirdiği konuşuluyor. İddiaya göre, bu konuşmaların yapıldığı evlerden biri de eski başbakan yardımcılarından ve merhum Bülent Ecevit’in bir zamanlar sağ kolu olan Hüsamettin Özkan’ın Beykoz Konakları’ndaki evi...

YENİ YOL HARİTASI
Deneyimli siyasetçi Özkan’ın misafirleri arasında işadamları Aydın Doğan, Mustafa Koç ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül gibi önemli isimler bulunduğu belirtiliyor. 

Geçen hafta Beykoz Konakları’nda yapılan sır zirvenin, geç saatlere kadar sürdüğü öğrenildi. Zirvede bir araya gelen isimlerin, yeni bir oluşum içinde ya da siyasi bir yol haritası belirlemek üzere olduğu kulislerde dile getiriliyor.  

GÜNDEM SARIGÜL MÜ? 

Durumu merak edilen siyasetçilerin başında Mustafa Sarıgül geliyor. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Sarıgül’ün aday göstereceği konuşulurken, Sarıgül’ün ise çekinceleri olduğu belirtiliyor. Sır zirvelerin ardında Sarıgül’ün durumunun konuşulduğu da iddialar arasında.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 17.07.2013 11:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Merhaba 2013-07-18 13:48:55

Sarigul gezi parkinda olacagina fetodun etkinliginde gezyordu ne is cjp ha guldurmeyin akp den aday oldun