'SARAYDA OTUR ÜLKEYİ BATIR'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da, Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde Güçlü Çiftçi Güçlü Türkiye Toplantısı'nda konuştu.

06 Aralık 2014 Cumartesi 13:19
'SARAYDA OTUR ÜLKEYİ BATIR'

  Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

 
İktidar olan ayrım yapamaz. Herkese eşit davranacağız. Çiftçinin zarar ettiği bir ülke yoktur Türkiye hariç. Bir dönem biz Ortadoğu'yu besliyorduk. Şimdi geldiğimiz noktaya bakın. Nüfusumuzun yarısı genç. Ne olacak bu gençler, siyaset önce bunu düşünmeli. 
 
"ONLARIN ROLÜ SARAYDA OTURUP ÜLKEYİ BATIRMAK"
İşsizlik oranı yüzde 10'u aştı, üniversitelilerde oran yüzde 20'leri aştı. Notlarımı aldım, bir arkadaşımız diyor ki, bize hapis ve haciz var. Cumhuriyet döneminde ilk kez çiftçi bu kadar hacizle uğraşıyor. Kendi sorunumuzu çözebilmeliyiz. Bu ülkenin bilgi, birikimi var. Çiftçi madur olmasın diye kurmuşlar. Siz TMO'ne buğday almayı yasaklıyorsunuz. Onların rolü sarayda oturup ülkeyi batırmak. Bizim rolümüz hakkın ve haklının yanında olmak. Ya bizim yanımızda yer alırsınız ya da gider onların yanında yer alır batarsınız. 
 
"HIRSIZLIK BÜTÜN İNANÇLARDA SAF DIŞI EDİLMİŞTİR"
Acı konuşmak zorundayım. Sizin düşünemediğiniz çok daha fazla ayrıntıları biz düşünüyoruz. Bu ülkenin kurtuluşu da vardır . Beraber bir şeyler yapmak lazım. Soruyorsunuz, çalıyolar ama yapıyorlar diyorlar. Hırsızlığın mübah olduğu dünyada başka bir inanç var mı? Hırsızlık her dönem bütün inançlarda saf dışı edilmiştir.
 
Sizin üstünüzdeki baskılar ve sıkıntıları biliyoruz ama bunları da aşmamız lazım. Biz korkmayız biz Kuvayi Milliyeciyiz. 7 düvel geldi korkmadık da bunlar gelince mi korkacağız. Onlar korktukları için baskı üstüne baskı kuruyorlar. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 06.12.2014 13:20
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
meral eren 2014-12-06 16:12:06

Halkın içinde olarak örgütlenme ye onem verirseniz güç oluşur. Güzel ulkemin bu durumundan tüm siyasetciler sorumlu.milletvekilleri olumsuzluklar karşısında halkı güç birliğine çekebilecek eylemler olusturmali.milli eğitim olumsuzlukları tüm milletvekillerini bolgelerinde harekete geçirmeli