PKK'LILARLA ŞEHİT POLİSİ BİR TUTTU!

Baydemir, Tunceli'de iki hafta önce Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği operasyonda ölen terör örgütü 7 PKK'lı ile Kastamonu'da düzenlenen hain pusuda yaşamını yitiren polis memuru Recep Şahin'i bir tuttu.

08 Mayıs 2011 Pazar 18:47
PKK'LILARLA ŞEHİT POLİSİ BİR TUTTU!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, "Dersim'de bu halk yedi canını yitirdi. O, yedi can nasıl canımızdan ve yüreğimizden bir parça alıp götürdüyse, Kastamonu'da da yitirdiğimiz can da yüreğimizden bir parça alıp götürdü" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, partisinin Antalya milletvekili aday tanıtımı için Habibler Mahallesi'nde düzenlediği mitinge katıldı. Kürtçe olarak halkı selamlayıp uzun süre konuşmasını Kürtçe yapan Baydemir, Tunceli'de iki hafta önce Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği operasyonda ölen terör örgütü 7 PKK'lı ile Kastamonu'da düzenlenen hain pusuda yaşamını yitiren polis memuru Recep Şahin'i bir tuttu. Baydemir, "Dersim'de bu halk 7 canını yitirdi. O, 7 can nasıl canımız ve yüreğimizden bir parça alıp götürdüyse, Kastamonu'da da yitirdiğimiz can da yüreğimizden bir parça alıp götürdü. Polis, sivil, asker hiçbir insanımız yaşamını yitirmemelidir. Hiçbir annemiz ağlamamalıdır. Artık bu sorun müzakere ve diyalogla çözülmelidir" dedi.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol