PES DEMEKTEN BAŞKA SÖZÜMÜZ YOK...

“Serok Tayyip Erdoğan, Salli Alâ Muhammed” diyerek türkü söyleyip kadınlara halay çektirdi...

24 Mayıs 2015 Pazar 12:37
PES DEMEKTEN BAŞKA SÖZÜMÜZ YOK...

AKP’de, Erdoğan’ın Ekonomiden Sorumlu Başdanışmanı Yiğit Bulut’un “iki silahım var ölene kadar Erdoğan için savaşırım” çıkışıyla başlayan Erdoğan’a güzellemeleri tüm hızıyla devam ediyor.  Metin Külünk’ün “Alnımız göğsümüz açık, varsa yürek kurşun sıksınlar” diye devam ettirdiği Erdoğan'ı övme furyasına şimdi de AKP Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay katıldı. Aktay, Peygamber'imize olan saygısı için dilinden düşürmediği ‘salavat’ı da Erdoğan için türkü yaptı.

Yeniyön.com internet sitesinin haberine göre, AKP Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Siirt’te kadınlara yönelik bir programda Erdoğan’a olan yaranma çabalarını tartışmaya yol açacak bir türkü ile dile getirdi. Erdoğan için düğünlerde okunacak bir kürtçe türkü yazan Aktay’ın, “Serok Recep Tayyip Erdoğan, Salli Ala Muhammed” ile biten türküsü tepki çekti.


Anadolu müslümanları Peygamber efendimize saygısından ötürü adını çocuklar taşıyamaz diye doğrudan ‘Muhammed’ (sas) yerine Mehmet adını verirken AKP Genel Başkan Yardımcısı Aktay’ın “Serok Tayyip Erdoğan, Salli Alâ Muhammed” diyerek türkü söyleyip kadınlara halay çektirmesi tepkiyle karşılandı.

Aktay, Anadolu’da insanların Peygamber Efendimiz’e (sas) olan saygısını göstermek için dilinden düşürmediği ‘salavat’ı da Erdoğan için türkü yaptı.


Sıradaki türkü AKP’li Yasin Aktay’dan gelsin… “Serok Tayyip Erdoğan, Salli Ala Muhammed”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.05.2015 12:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol