Pes! AKP'lilere Özel Sokağa Çıkma Yazısı...

AKP Kırıkkale ve Diyarbakır il başkanlıkları mührü ile parti yöneticileri için sokağa çıkma muafiyeti tanıyan resmi yazı hazırlandı. AKP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Kırsaçlı önce yazıyı doğruladı, sonra bu açıklamasını sildi.

30 Nisan 2021 Cuma 10:39
Pes! AKP'lilere Özel Sokağa Çıkma Yazısı...

"AKP Kırıkkale ve Diyarbakır il başkanlıkları mührü ile ildeki parti yöneticileri için pandemide sokağa çıkma muafiyeti tanıyan birer resmi yazı hazırlandığı" iddiası akşam saatlerinde gündeme geldi. AKP Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kırsaçlı Diyarbakır’daki muafiyet yazısının doğru olduğunu açıkladı, ancak daha sonra Facebook’taki bu açıklamasını sildi.

ANKA Haber Ajansı’nın yazının teyiti için ulaştığı AKP Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, “Bir il başkanı bu şekilde bir yazı yazabilir mi? Ayrıca o imza da benim değil. Maalesef siyasette bu tür karalamalar oluyor” diyerek belgenin doğru olmadığını söyledi.

AKP Diyarbakır ve Kırıkkale il başkanlıklarına ait iki ayrı yazının tam kapanma döneminde AKP'li il yöneticileri ve parti çalışanları  için “parti çalışmaları yürütüyor olmaları” gerekçesiyle izin belgesi düzenlendiği iddiası akşam saatlerinde ortaya atıldı. Buna ilişkin bazı belgeler sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.   

“ERDOĞAN TARAFINDAN ALINAN KARAR VE PARTİMİZİN GENEL ESASLARI”

Sosyal medyada paylaşılan bir yazı görselinde AKP Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan tarafından imzalandığı öne sürülen belgede, yazım hatalarıyla beraber şu ifadeler yer aldı:

“İl Başkanlığımızca yukarıda belirtilen isim ve aracı için teşkilat çalışmalarında görevlendirilmesi nedeniyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından alınan karar, ve partimizin genel esasları doğrultusu maddesi uyarınca, uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi ve mağduriyete neden olunmaması adına İş Bu belge ile yasaklar bitimine kadar izni bulunmaktadır.

Maske ve hijyen konusunda azami kurallara riayet edilerek her türlü tedbirler alınmıştır.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 30.04.2021 10:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol