Perinçek: MHP'nin Başına Geçmekten Şeref Duyarım

Bir televizyon programına katılan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, hukukçu Gamze Pamuk Ateşli ile yaşadığı tartışma sırasında, “MHP’nin başına geçmekten şeref duyarım” dedi.

26 Şubat 2021 Cuma 11:03
Perinçek: MHP'nin Başına Geçmekten Şeref Duyarım

Son dönemde AKP-MHP-BBP ortaklı Cumhur İttifakı'na desteği ile adından sıkça sözettiren Doğu Perinçek bu kez MHP için 'vatansever bir parti' dedi.

Haber Global kanalında canlı yayınlanan ‘Mesele’ programında HDP’nin kapatılmasıyla ilgili Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile hukukçu Gamze Pamuk Ateşli arasında şiddetli bir tartışma yaşandı.

Tartışma sırasında Ateşli’nin, “Bahçeli partisini bırakırsa, MHP’nin başına da geçersiniz, çok uygun bir pozisyonunuz var” sözlerine Perinçek, “MHP’nin başına geçmekten şeref duyarım” yanıtını verdi.

Perinçek, “Ben MHP’nin başına geçmekle tehdit edilmem ki. MHP, bugün vatansever bir parti, Türkiye’nin bütünlüğü için çalışıyor. Teröre ve ABD’ye karşı mücadele ediyor. Onun için MHP’nin başında olma bir suç değil. PKK’nın tarafından bakarsanız, MHP’yi bir suç örgütü olarak görürsünüz. Bakın hep kendinizi ele veriyorsunuz” ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.02.2021 11:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol