Özgür Özel'den Süleyman Soylu'ya Gözdağı

Türkiye'nin en tartışmalı İçişleri Bakanlarından Süleyman Soylu yine gündemde. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Soylu hakkında yarın bir dosya açıklayacağını ilan etti.

11 Ocak 2023 Çarşamba 16:50
Özgür Özel'den Süleyman Soylu'ya Gözdağı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Yarın Süleyman Soylu ile ilgili bir dosya açıklayacağım. Başıma bir şey gelirse diye üç arkadaşıma daha verdim dosyayı, ben açıklayamazsam onlar açıklayacak.” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili yarın önemli bir dosya açıklayacağını belirten Özel, şunları söyledi:

“Sen bir de yarını bekle Soylu. Yarın Süleyman Soylu ile ilgili bir dosya açıklayacağım. Yarın kimyasının bozulacağı bir dosya olacak. Olur da ben açıklayamazsam öyle ya bir süreçten geçiyoruz biri bir şey açıklayacağını söylediğinden başına bir şeyler geliyor. Üç arkadaşıma daha verdim dosyayı, ben açıklayamazsam onlar açıklayacak. Ama bu korku iklimine teslim olmayız. Aslolan kişiler değil kurumlardır. Çataklı ile ilgili konuştuk Soylu konuştu. Çataklı’ya soruyoruz? Ne zaman yakalandı, ifade verdi mi? Sınırı geçip gitti mi?”

NUŞERİVAN ELÇİ AÇIKLAMASI

Özel açıklamasında Kılıçdaroğlu’nun rozet taktığı avukat Nuşerivan Elçi’nin Rudaw’a verdiği röportaja gelen eleştirilere de yanıt verdi. Özel şunları söyledi: “Bir video üzerinden yalan kurgulanıyor. Basın toplantısı olunca bayraklar geliyor, toplantı bitince bayraklar kalkıyor. Türk bayrağı kaldırıldı deniyor. Bunu yapanın alnını karışlarız. O görüntü ile ilgili gereken yapıldı.” dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.01.2023 16:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol