OZAN ARİF DE BAYRAK AÇTI...

Ülkücülerin sembol ismi Ozan Arif de Bahçeli’ye bayrak açtı. Seçim sonucunu ‘sonun başlangıcı’ olarak değerlendiren Ozan Arif, ülkücülere isyan çağrısı yaptı

23 Haziran 2011 Perşembe 15:43
OZAN ARİF DE BAYRAK AÇTI...

62 yaşındaki efsane ülkücü Ozan Arif, 12 Haziran'dan önce neden sustuğunu, kasetlere tepkisini, MHP'nin aldığı seçim sonuçlarını ve ülkücülere yaptığı isyan çağrısını STAR'a anlattı. "MHP'nin başında ülkücü hareketin genleriyle oynayan bir yapı var. Tüm yollarımızı hareketin başına musallat olan, bizi idare edenler tıkıyor. Bir ömür verdiğim bu hareketin güzel günlerini görmek emelimdir" diyen Ozan Arif şu mesajları verdi:

Kirli çarşaf üstümüze örtüldü

3 buçuk milyon rey kazanmış, CHP bile kaynarken, rey kaybeden MHP'nin 70 küsur vekili 50 küsura düşürmüşken diretmenin anlamını anlayamıyorum. Siyasi başarı gibi gösteriyorlar. Yıllardır en büyük ihaneti yaptılar. Bu kastettir şudur budur, aylardır seyrediyoruz. Komplo olduğuna ben de inanıyorum. Komplo olmasaydı kongrelerin önünde açıklanırdı da, bu pislikler bilmem nerelere kadar gelmezdi. Realiteyi değiştirmiyor. Bu şerefsizliklere duçar olmuş, Türk İslam ülküsü gibi bir ruhun sahibi olan insanlara bu kirli çarşafı örtmüş olan bu kişiler yıllardır neredeler? Kendi ifadesiyle, yol arkadaşı olarak Bahçeli'nin yanındaydılar.

Ülkücülüğün erdemiyle kovalarız

Eğer bu alçaklıklardan, namussuzluklardan bu koltukta oturan insanın haberi yoksa o koltukta bu kadar bigane nasıl oturuyorsun? Eğer haberi varsa zaten kıyametimiz kopmuş. Zerre kadar ülkücü hareketten nasibini aldılarsa önünü açsınlar. Pırlanta gibi insanlarımız var. Ben artık yukarıdan aşağıya bir güzel rayiha yayılacağına inanmıyorum. Ama tabana güveniyorum. Benim tanıdığım ülkücüler yukarıya şekil verecekler. Bu yukarıdaki hataları, ülkücülüğün erdemlerini değnek yaparak kovalamamız lazım. Ben tüm ülküdaşlarımı kutlu bir isyana çağırıyorum. Ülkücülüklerini sopa yaparak bunları kovalamaları lazım.

Seçime kadar sustum hain oldum

Seçim öncesi partiyle ilgili gelişmeler hakkında hiç konuşmadığını hatırlatan Ozan Arif, "3 hilalin yerlerde sürünmesine gönlüm razı olmadı. Bazı gönüldaşlarımız yanlış algılarlar, 3 hilale rey vermezler diye imtina ettim. Susmamın sebebi ülkücülüğümdendi. Şu anda seçim sonrası Bahçeli'nin yüzünü gören var mı? Takip ediyorum ekrana çıkıp da milletin gözünün içine baktı mı? Bunu ortaya koyamayan adam oturduğu yerden partilere gönderdiği tamimde herkesi hain ilan ediyor. Bundan başka sağlam adam yok. 'Bu konuşmaları kim yaparsa haindir' diyorlar. Ben şimdi konuştum ya haninin başıyım. Beni günah keçisi yapmasınlar diye seçim üzeri sustum. Netice yüzde 13. Edep eder insan. Hala ülkücülerin edebinin üzerine edepsizliği ifa ediyorlar. Bu kadar olmaz" dedi





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol