ÖYLE BİR YORUM YAPTI Kİ...

AKP Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, sosyal medya hesabından yaptığı yorumda Osmanlı İmparatorluğu’nun 90 yıllık reklam arasının sona erdiğini öne sürdü. Balıkesir yerel basını ise Başbuşçu’nun “gaf” yaptığını yazdı.

15 Ocak 2015 Perşembe 13:23
ÖYLE BİR YORUM YAPTI Kİ...

 AKP Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, sosyal medya hesabından yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti. Milletvekili Babuşçu, Filistin Devlet Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihteki temsili Türk askerleri ile birlikte çekilmiş olan fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa yorumda bulunan Babuşçu, “Bu resim okunması gereken bir resim. Filistin’i vermediği bahanesiyle yıkılan Osmanlı İmparatorluğu ve Filistin Devlet Başkanı’yla Cumhurbaşkanı’mızın arka plan görüntüsü. Muhteşem bir zeka. Tabiki Sn Cumhurbaşkanı’mızın zekası. 600 yıllık İmparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi” yorumunda bulundu.

YEREL BASIN: GAF YAPTI
Milletvekilinin yorumu Balıkesir’de yayın yapan bir gazete tarafından ‘Babuşçu’nun gafı’ başlığı ile manşete taşınırken, Türkiye Cumhuriyeti’nin Millet Meclisi’nde yemin ettiği hatırlatıldı.




yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 15.01.2015 13:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
zafer kalkavan 2015-01-15 19:09:41

aslında anası ingiliz babası fransız olmalıydı bakalım o zaman ne söyleyecekti..