'ÖNCE KONUŞTURUP SONRA ÇAKALIM'

Egemen Bağış'tan 'Alo Fatih'e CHP'yi karşıtırma talimatı. CHP'li birini konuştur. Ondan sonra da bak bu bayramda bile çıktı falan filan Türkiye'nin de değerleriniyle barışık değil diye çakalım ona.

11 Mart 2014 Salı 15:54
'ÖNCE KONUŞTURUP SONRA ÇAKALIM'

 Tape Kayıt Sıra No :TİB.F.01.TK.2382296693

Hedef                    : 90533924xxx
Tarih saat              : 16.10.2013 14:57:02
 
Haramzadeler kullanıcı adıyla Youtube'a yüklenen ses kaydında Egemen Bağış ile Habertürk'ün tepe yöneticisi olan Fatih Saraç arasında geçtiği ileri sürülen bir konuşma yer alıyor.
 
Fatih Saraç SETA ile ilgili bir konuşmacı arıyor. Egemen Bağış'tan da bir isim istiyor. Egemen Bağış'ın sözleri ise çok ilginç. Önce CHP'den kafası çalışmayan bir milletvekilini televizyona çıkarmayı, daha sonra da bayramda çıkardıkları bu konuşmacıya milli değerleri yok suçlaması ile siyasi anlamda vurmayı planlıyor.

Egemen Bağış; Vallaha abi bu dönemde bayramda konuşmayacan. Konuşana şimdi şey damgası vururlar ha. Bence bir CHP'liyi konuştur. Ondan sonra da bak bu bayramda bile çıktı. Falan filan Türkiye'nin değerleriyle barışık değil diye biz de çakalım ona' diyor.
Fatih Saraç ise; Çıkarayım CHP'den bi bi en kafası çalışmayan kimse onu bulayım. Onu çıkartayım o zaman' diyor.
Egemen Bağış ise; Vallah Umut Oran falan merakladır. O yırtık dondan fırlar gibi herşeye çıkar' diye yanıt veriyor. Fatih Saraç ise; Tamam çıkartıyorum. Umut'u bağlatıyorum.  Egemen Bağış bu isme itiraz ediyor. Fatih Saraç ise Umut ama bizim aleyhimize hep şey vermiş diyerek buna çakmalarının uygun olacağını belirtiyor. Egemen Bağış ise bu isme olumsuz yaklaşmaya devam ediyor. Hep veriyor. Hep veriyor. Şerefsizin tekidir diyor. Fatih Saraç ise; Bunlar Ak Parti'den. Ak Parti'den götürüyor. Falan diye neyse hı ha niye niye Showu aldı bunlar falan diye işte seçime destek yapıyorlar diyor. Bu isme Egemen Bağış'ın olumsuz yaklaştığına kanaat getiren Fatih Saraç alternatif isim soruyor. Egemen Bağış ise son olarak CHP'li Koruturk'ün ismini öneriyor. Her iki isim de bu isimde anlaşıyor.  

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 11.03.2014 16:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol