'O KİŞİ AKP'NİN İSİM BABASI'

Konuk olduğu programda Turgut Özal ve babasının suikastçilerinin aynı olduğunu ileri süren Adnan Kahveci'nin oğlu Cihan Kahveci "O isim Erhan Göksel" dedi.

07 Şubat 2015 Cumartesi 12:55
'O KİŞİ AKP'NİN İSİM BABASI'

 Adnan Kahveci'nin oğlu Cihan Kahveci babasının suikaste kurban gittiğini belirterek, Turgut Özal suikastinin arkasında da aynı isim olduğunu söyledi. Cihan Kahveci, Şirin Payzın'ın "Bu çok ciddi bir iddia neden isim veremiyorsunuz?" sorusu üzerine, "Yok isim veririm. İsim Erhan Göksel" cevabını verdi.

 
" ADNAN KAHVECİ VE ÖZAL SUİKASTÇİLERİ AYNI"
 
CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu '360 Derece' programına katılan Cihan Kahveci, babasının ölümünün kaza olmadığını ve babasının katledildiğini kanıtladığını ileri sürdü. Kahveci, " Adnan Kahveci ile Turgut Özal'ın suikastçileri aynı. Suikastin arkasında ise İsrail gizli servisi MOSSAD var" dedi.
 
 
"İSİM ERHAN GÖKSEL"
 
Şirin Payzın'ın "Bu çok ciddi bir iddia neden isim veremiyorsunuz?" sorusu üzerine Cihan Kahveci "Yok isim veririm. İsim Erhan Göksel. Siyasal araştırma şirketi kurdu o tarihten sonra. Siyasi bir figür haline geldi. Türkiye siyasetini de şekillendirdi. O kadar ki, şu an ki iktidarın AKP'nin kuruluşu içinde aynı isim var. Organizatörü aynı kişi. İsim babası. Erdoğan'la beraberler 6 yıl çok yakın ilişkileri var. Unakıtan döneminde. Bu İsrail gizli sevisinin yaptırdığı iş. MOSSAD deyince çok klişe geliyor insanlara ama MOSSAD gerçekten eli en kanlı gizli servis. Bunun belgesi de 10 milyon dolar para için yapıyorlar" sözleriyle gündemi sarsacak açıklamalara yer verdi.
 
"AİLEYE YAKIN DURDUĞU İÇİN GEÇ BULDUK"
 
Cihan Kahveci suikast ile ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: "Suikastı İsrail gizli servisinin yaptığını düşünüyorum. Belgeleri var. Gizli servisin yaptığı suikastın belgesi olmaz ama belgesi şu. 10 milyon dolar para için yapıyor o tarihte (Erhan Göksel). İsviçre bankasında beraber. Bu arada aileye çok yakın durduğu için geç bulduk. Ben taşları yerine koyarak birleştirip . Benim bulmam da ironik. Devlet varken bu kadar emniyet birimleri bilmem bir sürü şeyler varken benim bulmam trajikomik."
 
Cihan Kahveci siyasete gireceğini açıklarken, Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday olacağını söyledi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.02.2015 13:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol