NEREDE OLDUĞUNU AÇIKLAYAMADI!

İçişleri Bakanlığı, Bakan Efkan Ala'nın 30 Mart gecesi Yenimahalle İlçe Seçim Kurulu'nun bulunduğu Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ne giderek seçime müdahale ettiğine ilişkin iddiaları yalanladı.

01 Nisan 2014 Salı 16:01
NEREDE OLDUĞUNU AÇIKLAYAMADI!

  İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin Türkiye'nin bütün seçim bölgelerinde emniyet ve güven içinde tamamlandığı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklama şöyle:

“1 Nisan tarihi itibariyle bazı gazete ve internet sitelerinde İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın Ankara’daki 'Nazım Hikmet Kültür Merkezine giderek, iki saat süreyle orada bulunduğu ve sözde İlçe Seçim Kuruluna müdahale ettiğine' dair haberler, amacı belli bir kurgu içinde tasarlanmış, tamamen gerçek dışı, yalan ve iftiradan ibarettir. Sayın Bakan adı geçen yerde hiçbir şekilde bulunmamıştır. Hiç olmamış bir şeyi olmuş ve yaşanmış gibi kurgulayarak millet iradesinin tecelli ettiği seçim sonuçlarına gölge düşürmeyi amaçlayan ve tek kelimesi doğru olmayan bu yalan ve iftiralara karşı gerekli hukuki işlemler başlatılacaktır.” (ANKA)

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 01.04.2014 16:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol