MÜLTECİLER MEMLEKETİMİZİ İŞGAL ETTİ!..

MHP Genel Başkanı Oğan, Suriye ve Afganistan’dan gelen mültecilerin İstanbul’da bir Türk gencini bıçaklayarak öldürmesine çok sert tepki gösterdi.

16 Mayıs 2017 Salı 16:53
MÜLTECİLER MEMLEKETİMİZİ İŞGAL ETTİ!..

Geçtiğimiz gün İstanbul’un Sultangazi İlçesi, İsmet Paşa Mahallesi’nde Suriyeli ve Afganlardan oluşan mülteci grup, Ramazan Şahin isimli bir genci öldürdü.Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, olayla ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından hükümete seslendi.

KIZLARA LAF ATTILAR, GENCİMİZİ BIÇAKLADILAR

İstanbul'da Afgan Pakistanlılar kızlara laf atıp bir Türk gencini öldürdü. Memleketimiz mültecilerin işgali altında” diye belirten Oğan, “Gürültü yapmayın dediği için Suriyeliler tarafından bıçaklanarak öldürülen vatandaşımızın hesabını kim verecek?” ifadelerini kullandı.

MÜLTECİ ŞEHİRDE DEĞİL KAMPTA OLUR

Oğan sözlerini şöyle sürdürdü: “AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mültecilere vatandaşlık vereceğiz gibi onları özendirecek söylemlerden vazgeçmelidir. Hükumet bir an önce mülteci konusuna el atmalı ve mülteci konusu disipline edilmelidir. Mülteci rastgele şehirlerde değil, kamplarda olur…”

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol