'MİLLETVEKİLİ OLSUN...'

AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın 2015 genel seçimlerinde milletvekili adayı olmasının “hoş bir şey olacağını” söyledi.

02 Ocak 2015 Cuma 13:04
'MİLLETVEKİLİ OLSUN...'

 AKP’de teşkilattan sorumlu olan Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Habertürk TV’de soruları yanıtladı ve gündeme dair görüşlerini açıkladı.

AKP’nin 2015 genel seçim hazırlıklarına ilişkin konuşan Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın parti içerisinde aktif olarak görev alacağına ilişkin, “Siyaset gen işidir. Babadan, ailesinden insana iletilebilir. Bu yetenek ve dönemi iyi temsil etmek meselesidir. Cumhurbaşkanımız yürütmenin başı ise aktif siyasetin içerisindedir. Sümeyye Erdoğan aday olursa hoş olur” dedi.
YÜKSEK OY
2015 seçimlerine ilişkin iki çarpıcı iddia da ortaya atan Soylu, şöyle konuştu
“Türkiye 1960’dan sonra en yüksek oy oranını görecek önümüzdeki seçimlerde. Yüzde 50’nin üzerine çıkacak, yüzde 53’lerde kendisini bulabilen bir oy oranını bulacak. Kamuoyu anketleri 2-3 puan altı ve üstünde.
KILIÇDAROĞLU, PARTİ GENEL MERKEZİNE GİDEMEYECEK
Bir iddiam daha var. Örneğin muhalefet liderlerinden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarını görünce bir daha CHP Genel Merkezi’ne gidemeyecek. Arası en açık seçimlerden biri olacak siyasi tarihimizin. Yüzde 28-30 bandında bir fark olacak. Bunu millet söylüyor, ben söylemiyorum.”
Süleyman Soylu’nun diğer konulardaki görüşleri ise şöyle:
ERDOĞAN İLE KABİNE TOPLANTISI
Demokrasiler sürprizler rejimi değildir, öngörülebilir sistemdir. Muhalefette yeni Türkiye’de bunlara alışmakla mükelleftir. Bu beklenen durumdur. Çok tartışılmasına gerek yok.
SEÇİM ŞARKISI TARTIŞMASI
Kirizoğlu’nun uyarlanması kendi ezgilerimizle, desenlerimizle bütünleşmiştir. Büyük düşünen Türkiye’yi ifade ediyor. Şarkı herkese sürprizdi.
4 ESKİ BAKAN HAKKINDA SORUŞTURMA
17-25 Aralık kabus dolu günlerdi. Bu darbedir. Darbenin yöneticileri ve yürütücüleri kamuoyunu yanıltmak için gayret ediyor. 4 bakan hakkındaki soruşturma devam ediyor.
TARAF

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 02.01.2015 13:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol