Mehmet Barlas, Dalga Geçer Gibi Zamları Savundu!

İktidarın kalemi Mehmet Barlas, yeni yılda peş peşe gelen ve vatandaşın ensesine çöken zamları savundu ve iktidarı destekledi.

05 Ocak 2022 Çarşamba 13:48

Ekonomik sorunların Türkiye’ye özgü olmadığını savunan Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, "Enflasyon sorunsalı sadece Türkiye'nin değil dünyanın sorunu" ifadelerini kullandı.

İğneden, ipliğe iktidarın yeni yılda yaptığı peş peşe zamlar vatandaşın belini bükerken, sadece enerji ve petrol ürünlerine gelen zammı yorumlayan Barlas, "Devlet, vatandaşın çok fazla etkilenmemesi için petrol ürünleri, doğalgaz ve elektriğe zam yapmamaya çalışsa da yılın ilk saatlerinde bir fiyat artışına mecbur kalındı" diye yazdı.

"Sadece enflasyon değil tedarik konusu da ciddi bir mesele. Allah'tan bizim tedarik zinciriyle ilgili bir sorunumuz yok." sözleriyle de iktidarı yüceltmeye çalışan Sabah gazetesi yazarı, vatandaşla dalga geçer gibi yazısında şu ifadelere yer verdi:

"İhracatta kırılan rekorlar, cari açıktaki düşüş, kurların dengelenmeye çalışılması, geleceğe ümitle bakmamıza neden oluyor. Enflasyon rakamları elbette tadımızı kaçırıyor, ama çok da enseyi karartmayalım."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.01.2022 13:55
Anahtar Kelimeler:
ZamMehmet BarlasZamlar
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol