MECLİS'TE MEYDAN KAVGASI...

MİT görüşmeleri Meclis'i gerdi. AK Parti milletvekilleri CHP'li vekillere meydan okudu. CHP'li vekiller de karşı çıkınca Meclis'te işte bu görüntüler yaşandı.

28 Şubat 2014 Cuma 09:37
MECLİS'TE MEYDAN KAVGASI...

 TBMM Genel Kurulu’nda dershanelerle ilgili yasa tasarısının görüşmelerinde AK Parti ve CHP milletvekilleri birbirlerini üzerine yürüdü. İki milletvekili yumruklaşırken, bir milletvekili yere düştü. Bir AK Parti milletvekili de CHP sıralarna doğru yürümek isterken yere düştü. Fenalaşan ve burnu kanayan Kulkuloğlu, ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

 
 
AK Parti ile CHP milletvekilleri arasında tartışmalar ve laf atmalar devam ederken, AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk’ün üzerine yürüdü. Bu sırada iktidar ile anamuhalefet sıralarını birbirinden ayıran alanda çok sayıda milletvekili toplandı.
 
CHP’li milletvekilleri Ali Rıza Öztürk’ü dışarı çıkarmak isterken, AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin de Öztürk’e, “Çık dışarı” diye bağırdı. Öztürk’ün Şahin’i dışarıya çağırmasıyla milletvekilleri arasında arbede başladı.
 
CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ile AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk yumruklaştı. Külünk, kavgaya karışan CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ile de yumruklaştı. Bazı milletvekilleri arasında da itiş kakış yaşandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.02.2014 09:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol