MASKESİNİ İNDİREMEDİ, ÖZÜRDİLEDİ!

"Salı günü Şafak Pavey'in maskesinin indireceğim" diyen Sevilay Yükselir'in bugünkü yazısı okuyanları şaşkına çevirdi.

05 Kasım 2013 Salı 10:12
MASKESİNİ İNDİREMEDİ, ÖZÜRDİLEDİ!

 Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir en sonunda pes etti. CHP milletvekili Şafak Pavey için Twitter'da gündeme getirdiği iddialar nedeniyle büyük tepki toplayan Yükselir Pazar günün yayınlanan yazısında kavgaya devam edeceğini ve yeni belgeler açıklayarak "Pavey'in maskesini" indireceğini yazmıştı. Ancak bugün bambaşka bir yazıyla okurlarını şaşırtan Yükselir hem Pavey'den özür dileyip özeleştiri verdi hem de tartışmayı kendi açısından bitirdiğini ilan etti.

"İNSANİ AÇIDAN BÜYÜK BİR AZAP İÇİNDEYİM"

Bir fikir tartışmasına asla karıştırılmaması gereken bir söylentiyi boş bulunup dillendirdiğim için insani açıdan büyük bir azap içindeyim. Ve bu yüzden de çıktığım yolda aslında tek amacımın Şafak Pavey'in siyasi duruşunu eleştirmek olduğunu ispat etmek adına atacağım her adımın beni daha çok yaralayacağını fark ettim. Şunu gördüm ki iki gündür; ne kadar hakikatli, ne kadar hakkaniyetli olsam da, bir gaflete düşüp attığım o tweet Pavey ve onun siyasi duruşu ile ilgili yazacağım her satırı önyargıya mahkûm kılacak. Daha önce de dilemiştim kendisinden. Bir kez daha özür diliyorum. Evet. Ben büyük bir hata yaptım. Korkunç bir yanlışa imza attım. Bana yakışan bu yanlışı düzeltmek adına bir süre susmaktır bu konuda. Kalben yazdığım bu satırları kalp gözüyle okuyan herkesin beni anlayacağını ve affedeceğini umarak meseleyi burada noktalıyorum.

BUGÜN "PAVEY'İN MASKESİNİ İNDİRECEK" BELGELER YAYINLAYACAKTI AMA...

Yükselir'in özür dilemesi ve geri adım atmasıyla durulmuş gözüken polemiğin aslında bugün iyice alevlenmesi bekleniyordu. Çünkü Sevilay Yükselir, Pazar günü yayınlanan yazısında öyle iddialı bir anons yapmıştı ki gözler bugünkü yazıya çevrilmişti. Pazar ile Salı arasında her ne olmuşsa Yükselir'in fikirleri taban tabana değişmiş gözüküyor.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.11.2013 10:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol