LE FİGARO ERDOĞAN'I GÖKLERE ÇIKARDI!

Le Figaro gazetesi Avrupa tarafından yorgun düşen Türkiye 'Osmanlı Birliği' kurmaya karar verdi' başlıklı bir habere yer verdi

13 Ağustos 2011 Cumartesi 02:06
LE FİGARO ERDOĞAN'I GÖKLERE ÇIKARDI!

 Batı dünyası krizle boğuşurken, ekonomide göz kamaştırıcı bir ivme yakalayan Türkiye şimdi de Fransız Le Figaro'nun gündeminde.

Haberde ekonomik gelişmelerin yanı sıra sosyal ve siyasi alanda Erdoğan'ın önderliğinde reformlar yapıldığına dikkat çekildi.

Avrupa Birliği ile ilişkilerden dolayı bu yorumu yapan gazete, Türkiye'nin Brüksel ile görüşmelerini yarıda kesip, artık kendi ekonomisini ve siyasi modelini oluşturabilecekleri düşüncelerine yer veriyor. Le Figaro gazetesine göre Türkler yeniden Osmanlı birliğini kurabilir.

Bu sözler bir broşüre ait ve Fransız bir yazar tarafından alaycı bir şekilde Avrupa’nın çürümeye yüz tutmasını hedef alarak kaleme alındı. Türkiye’nin en ünlü sokaklarından biri olan İstiklal’in çok ünlü bir kitapevinde 250 bin basılı bu broşürü bulmak mümkün. Bu broşürün arkasında ise Hollandalı bir yayıncı var. İşte broşürde yer alanlar:

TAYYİP ERDOĞAN YENİ BİR VİZYON OLUŞTURDU

Avrupa Birliği’nin ekonomik krizlerle boğuşması ve Recep Tayyip Erdoğan’ın her defasında resti çekmesi Türkiye için yeni bir vizyon oluşturdu. Ayrıca insan hakları boyutunda da isteyen her Kürt'ün kendi dilini öğrenmesine de olanak sağlanarak bu konuda da adımlar atıldı. Ayrıca Türkiye 12. en büyük ekonomi konumuna geldi ve Fransa da 11. Düzeyde. 2030 yılında ise Türkiye en büyük ekonomik güçlerden biri olacak…






Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol