KOŞANER VE BAŞBAKAN GÖRÜŞTÜ

“Balyoz” davasında aralarında kuvvet komutanlarının da bulunduğu 163 sanık için tutuklama kararı verilmesinin ardından Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner sürpriz bir şekilde bir araya geldi.

12 Şubat 2011 Cumartesi 21:14
KOŞANER VE BAŞBAKAN GÖRÜŞTÜ

“Balyoz” darbe planı davasında dün karar çıktı. Aralarında emekli generaller Çetin Doğan, İbrahim Fırtına ve Özden Örnek'in de bulunduğu 162 sanık hakkında tutuklama kararı çıktı.

Duruşma salonunda bulunmayan Çetin Doğan ve Ergün Saygun'un da aralarında bulunduğu 29 sanığın hakkında ise yakalama kararı verildi.

Gündemi sarsan bu gelişmenin ardından bugün sürpriz bir görüşme yaşandı.

Harbiye Orduevi'ne saat 14.00 sıralarında geldiği belirtilen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner akşam saatlerinde buradan ayrıldı. Koşaner'in Dolmabahçe'ye geçtiği anlaşıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da Adapazarı'nda gerçekleştirdiği açılışların ardından , "OBA"  helikopteriyle saat 18.00’de İstanbul’a geldi.

Başbakan Erdoğan ve Koşaner, Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi.

Görüşmede “Balyoz” davasındaki tutuklamaların gündeme gelmesi bekleniyor

Erdoğan ile Koşaner'in görüşmesinde Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün de yeraldığı öğrenildi

 Dolmabahçe'deki görüşme yaklaşık bir saat sürdü

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, Harbiye Orduevi'nden çıktıktan sonra saat 18.15 sıralarında Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ne geldi. Koşaner, Sakarya'dan helikopter ile ofise gelen Başbakan Erdoğan ile görüştü. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmede Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün de yeraldığı öğrenildi





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol