'KORKMA BAŞKAN BİZ YANINDAYIZ..."

Aziz Kocaoğlu, eşi Türkegül Kocaoğlu ile oy kullandı.

12 Haziran 2011 Pazar 16:30
'KORKMA BAŞKAN BİZ YANINDAYIZ...

 İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu’nda eşi Türkegül Kocaoğlu ile oy kullandı. Kocaoğlu’nu gören seçmenler, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam arasında yaşanan tartışmayı hatırlatarak, “Başkan sinirlenme biz senin yanındayız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu’na eşi Türkegül Kocaoğlu ile birlikte geldi. Kocaoğlu’nu okul bahçesinde gören seçmen, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam arasında önceki gün yaşanan tartışmayı hatırlatarak, “Başkan sinirlenme biz senin yanındayız” dedi. Bir başka seçmen ise “ Günlerdir bomba gibiydin, patladın rahatladın” dedi. Bu söze gülümseyen Başkan Kocaoğlu, “Beni bile ne hale getirdiler” yanıtını verdi.

1174 numaralı sandıkta oy veren Kocaoğlu, sıra olmadığı için hemen oyunu kullandı. Sandığa zarfı atarken eşini bekledi ve objektiflere birlikte poz verdi. Kocaoğlu, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına “12 Haziran seçimleri nedeniyle ben de oyumu kullandım. Bu seçimlerin ülkemize barış mutluluk, demokrasi getirmesini, 74 milyon vatandaş için hayırlı olmasını diliyorum. Umuyorum 13 Haziran’dan itibaren ülkemiz daha iyi olur her şey vatandaşlarımızın istediği şekilde gerçekleşin. İzmir’imizi ülkemize hayırlar gelir” dedi.

Türkegül Kocaoğlu da “En önemli vatandaşlık görevimi yapmaktan huzur duyuyorum” dedi.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol