'Köpekler Havladı Diye...'

Doların TL karşısında tarihi zirveyi görmesi üzerine oluşan tepkilere karşı AKP'liler "Berat Albayrak'ın yanındayız" kampanyasına devam ediyor. AKP Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı eleştirenlere 'köpekler' dedi.

07 Ağustos 2020 Cuma 13:40

Dolar, Avro ve altının tarihlerinin zirvesini yapması, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a karşı büyük tepki oluşturdu.

AKP’nin ‘sansürlediği’ sosyal medya üzerinden Berat Albayrak’a destek kampanyası başlatıldı.

Ekonominin iyi olduğunu ve TL’nin değer kaybının ‘dış mihrakların saldırısı’ ve 'Ayasofya’nın statüsünün değiştirilmesi' olarak açıklayan AKP’li milletvekilleri Berat Albayrak’ı paylaşımlarıyla savundu.

Duruma tepki gösteren isteyen yurttaşlar Twitter’da ”beratalbayrakistifa” etiketiyle on binlerce paylaşım yaptı. Yurttaşların gösterdiği tepkiye karşılık olarak AKP’li milletvekillerinin öncülüğünde başlatılan ‘BeratAlbayrakınYanındayız’ etiketi ‘AKP trollerinin’ mesaisiyle, Türkiye gündemine girdi.

İşte o paylaşımlardan bazıları;

<p><br data-mce-bogus="1"></p>

<p><br data-mce-bogus="1"></p>

<p><br data-mce-bogus="1"></p>

Öte yandan eleştirilere en sert karşılık AKP Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç'ten geldi. Sosyal medyada büyük tepki alan Güvenç, eleştirilere ise yanıt vermedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.08.2020 13:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol