KOL KIRIK.. FENER YANINDA...

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, kolunu kırdı.

09 Ocak 2012 Pazartesi 16:45
KOL KIRIK.. FENER YANINDA...

 TBMM'de düzenlendiği basın toplantısına sağ kolunda alçıyla gelen Genç, ayağının kaydığını ve kolunun üzerine düştüğünü anlattı. Kolunun alçıya alındığını ve 6 hafta rapor verildiğini belirten Genç, “Ama içim el vermedi ve geldim” diye konuştu.

 
Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un tutuklanmasına ilişkin görüşlerini paylaşan Genç, “Onu oraya kim atadı? Cumhurbaşkanı. Başbuğ, 'terör örgütü kurmaktan' tutuklandı. Böyle bir suçu işlediği iddia edilen bir kişiyi o makama atamak en büyük ihanettir. Ben Abdullah Gül'ün bu suçu işlediğine inanıyorum. Bu konuda Meclis Başkanlığına dilekçe verdim. Yargılanması için 184 imzayı bulacağıma inanıyorum” diye konuştu.
 
Ak Parti'nin TBMM İçtüzük Değişikliği Teklifini de değerlendirin Genç, “Onların gücü yetmez, fenerle Genel Kurula girmemi engelleyemezler. Getirsinler bir Genel Kurula da görelim bakalım o zaman neler olacak. Böyle yapacaklarına bu fenerin işaret ettiği aşağılık uygulamaları bitirsinler” dedi.
 
Genç, bir soru üzerine Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Başbuğ'un Anayasa Mahkemesinde yargılanması gerektiğini belirterek, “Orada yargılanıp yargılanmayacağına Anayasa Mahkemesinin karar vermesi gerekiyor” görüşünü savundu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol