Kılıçdaroğlu ve Muhaliflere Bir Tehdit de Bahçeli'den!

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, özellikle CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef yaparak, “Sokağa dökülseniz ne yazar, dökülmeseniz ne çıkar. Sandık diyorsanız, 2023 yılının Haziran ayını bekleyeceksiniz. Sokakta gelecek planlayanlar buna pişman olacaklar" dedi.

08 Ocak 2022 Cumartesi 17:07
Kılıçdaroğlu ve Muhaliflere Bir Tehdit de Bahçeli'den!

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli, Türk Lirası’ndaki rekor değer kayıpları ve ekonomik kriz üzerine politikaları eleştirenleri hedef aldı.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Siyaset eğer çözülmeye kapı aralarsa siyaset olmaktan çıkacak kriminal bir vakaya dönüşecektir. Siyaset eğer ihanete çanak tutarsa gerçek manasından soyutlanıp ülkenin güvenlik sistemine mayın döşeyen çok tehlikeli bir hale dönüşecektir. Siyaset yapıyor olmanın bir ahlakı vardır. Siyaset demek, mecburiyet demektir. Siyaset yoksa savaş söz konusudur.  Demokrasiyi ağızlarından düşürmeyen hatta utanç duvarı gibi meydanda olan lekeli yüzlere bakınız. Her şeyden evvel milletin iradesine karşı ileri düzeyde hazımsız ve saygısızdılar. 70’ine merdiven dayayan bir akademisyen çıkmış hem de siyaset bilimci, barışçıl protestolardan söz ediyor. Hükümeti erken seçime zorlamanın yollarını anlatıyor. Kalayı eskimiş ve Kalaycıoğlu sokak diline başvuruyor. Seçimlerin normal zamanını beklemekten imtina ediyor. Milletimizin seçimini ve tercihini alçakça karalıyor. Bilen varsa bize bir anlatsın barışçıl protestoyla kastedilen nedir. PKK’ya kulak verirseniz barış diyor. HDP’ye baksanız barış çığlığı atıyor. CHP, barış sakızı çiğniyor. Çürük aydınlar devşirme kalemşorlar kiralık siyasetçiler bir barış türküsü tutturmuş gidiyorlar. Be hey densizler barışın sizin lügatinizdeki karşılığını hele bir söyleyin de öğrenelim. Esir olmuş bir vatanla, vicdanla özgürlükten ne anladığınızı bir açıklayın da bilelim. ‘Adalet’ diyorsunuz, hukuk ahkamı kesiyorsunuz peki milletin iradesine karşı çıkmak hukuksuzluk değil mi, adaletsizlik değil mi, ahlaksızlık değil mi? Suça ve suçluya destek verilmesi kanunsuzluk görülmeyecek mi? Demirtaş teröristtir. Gelin görün ki CHP Genel Başkanı ısrarla, inatla niye cezaevinde tutulduğunu söylüyor. Niye olacak hain olduğu için, suçlu olduğu için, bölücü olduğu için, teröre yardım ve yataklık yaptığı için.

BİTİNİZ Mİ KANLANDI?

: Sokakta barışçıl protesto telkin ve temennileriyle neyin hazırlığını planlıyorsunuz? Zamları, enflasyondaki artışları sokak tepkisiyle birleştirip Türkiye’den bir Kazakistan çıkarmayı mı düşünüyorsunuz. Dost ve kardeş ülke Kazakistan’daki sokak eylemlerini, kanunsuz gösterileri izleyince bitiniz mi kanlandı? Cesaretiniz mi kanatlandı? Cüretiniz mi katlandı?

NEYDEN HOŞLANIYORSA BİZE BİR ZAHMET BİLDİRSİN DE ONA GÖRE HAREKET EDELİM:

Hiç kimsenin fuzuli kurtarıcılığına ve faziletsiz akıl hocalığına ihtiyacımız yoktur. Milli kültürden beslenmeyenlerin yol haritasını köksüzlük ve kozmopolit kifayetsizlik çizecektir. Türkiye’de sözde aydınların Cumhuriyet Halk Partisi’nden İP’ine kadar siyasi partilerin hali pürmelali bu zillet haliyle özdeştir. Bizim nazarımızda millete dayanmayan hangi ilişki ve irtibat ağı varsa gayri meşrudur. Bizim siyasetimizin dinamik güvenlik ve direnç kaynağı millettir. Milletin yoksa siyaset, ümit ve gelecek, ekonomi yoktur. Devlet milletle birdir, birbirinin tamamlayıcısıdır. Millet varsa devlet vardır devlet varsa millet baki olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ağır sorunu da buradadır. Çünkü, CHP yönetimi, siyaset mücadelesini millet dışı aktörlere, millete muhalif odakların çıkarlarına göre kurgulanmış, bu suretle taşeronlaşmış, uydulaşmış yani zillete gömülmüştür. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bizim milliyetçilik diye ortada gezmemizden hoşlanmıyormuş. Neyden hoşlanıyorsa bize bir zahmet bildirsin de ona göre hareket edelim. Buna uygun davranalım. Nasıl olsa kendisi birilerini memnun etmek üzere yaşıyor ve siyaset yapıyor. Herkesi kendisi gibi sanıyor yine faka basıyor. Kılıçdaroğlu’nun bu söylemi siyaset ve düşünce namusu açısından bir defa yüz kızartıcısıdır.

Bu zehirli kafaya göre, milliyetçi liraya değer veren kişi demekmiş. Biz lirayı bilmiyoruz, şayet Türk lirası ise söylemek istediği, bizim itibarımız olduğu devamlı dile getiriyoruz. Kılıçdaroğlu, korkusundan Türk lirası diyemiyor. Bilahare karşımıza geçip pervasızca milliyetçilik taslayarak gülünç durumlara düşüyor. Sayın Kılıçdaroğlu, safi rüzgarsın, uyarmadı deme, bilmediğin tanımadığın, tecrübe etmediğin sularda yüzersen dibi boylarsın, kimse sana el uzatmaz, can simidi bile uzatamazlar. Milliyetçiliğin alanına fazla girmekten kaçınmalısın. Aksi halde terörist Demirtaş’tan ikazname, HDP’den ihtarname, PKK ve FETÖ’den ihbarname almaktan kaçamazsın, kurtulamazsın. Biz Türk lirasını her zaman tıpkı bir bayrak gibi tıpkı bir sancak gibi savunduk buna da devam edeceğiz. Ama sen idrak edemezsin. Zira ederi bir dolar olan şerefsizlerle aynı kütledesin aynı kümedesin aynı kümbettesin aynı küllüktesin. Merhum Abdullah Cevdet’ten esinlenerek diyorum ki, Sayın Kılıçdaroğlu, pek uyanık bir uykudasın, bu gidişle gözünü açmaya vakit de bulamayacaksın. Bozgunda fetih rüyası görenlere millet bu rüyayı kabusla buluşturacaktır.

SOKAĞA DÖKÜLSENİZ NE YAZAR, DÖKÜLMESENİZ NE ÇIKAR:

Maalesef demokrasi düşmanları karşımıza geçmişler demokrat rolü oynuyorlar. CHP Genel Başkanı sanki bağ bağışlar gibi 'sokağa çıkmayacağız' diyor. Sayın Kılıçdaroğlu geçiniz bu beylik lafları, bırakınız bu tantanaları. Sokağa dökülseniz ne yazar, dökülmeseniz ne çıkar. Sandık diyorsanız 2023 yılını Haziran ayını bekleyeceksiniz. Sokakta gelecek planlayanlar buna pişman olacaklar.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.01.2022 17:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol