KILIÇDAROĞLU ULAN SEN KİMSİN?

Başbakan Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen yeni bir ses kaydı internete yüklendi. Kayıtta Fatih Saraç olduğu belirtilen kişi, yine gazetesinde yazanlar yüzünden fırça yiyor.

25 Mart 2014 Salı 12:49
KILIÇDAROĞLU ULAN SEN KİMSİN?

 Başbakan Erdoğan ve Haber Türk yöneticisi Fatih Saraç arasında geçtiği iddia edilen bir ses kaydı daha interneten servis edildi. Haramzadeler adlı hesaptan paylaşılan ses kaydında Erdoğan’a ait olduğu öne sürülen kişi Saraç’ı köşe yazarlarının yazılarından dolayı fırçalıyor.

 
Gezi Eylemleri’ni takip eden dönemde kaydedildiği belirtilen konuşmaya göre Tayyip Erdoğan, Fatih Altaylı’nın ‘yüzde 10′luk seçim barajını eleştirmesine tepki gösteriyor. 

SEMERCİ'NİN POLİSİ ELEŞTİREN YAZISI KÜPLERE BİNDİRİYOR
Altaylı’nın ardından sıra gazetenin bir diğer yazarı olan Yavuz Semerci’ye geliyor. Polis şiddetini eleştiren bir yazıya imza atan Semerci de konuşmada nasibini alıyor. Gezi olayları sırasında bir göstericinin polis tarafından ısırılarak gözaltına alınmasının eleştirilmesi Erdoğan'ı oldukça kızdırmış olmalı ki, Habertürk yazarı Yavuz Semerci hakkında ‘terbiyesiz ve ahlaksız’ ifadelerini kullanıyor. 


KILIÇDAROĞLU ULAN SEN KİMSİN’
Kayıt boyunca Haber Türk Yöneticisi Saraç’a ait olduğu iddia edilen sesin sahibi’haklısınız, evet, tamam’ gibi kısa yanıtlarla karşı taraftan gelen fırçaları tedirgin bir şekilde dinliyor. Erdoğan’a ait olduğu öne sürülen sesin hedefinde ki son isimse CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz dönemde Tayyip Erdoğan için kullandığı ‘seni Başbakan olarak atadık’ sözünü hatırlatan Erdoğan’ın öfkeyle, “ulan sen kimsin ki beni atayacaksın terbiyesiz” sözleri kayıttaki bir başka ayrıntı olarak dikkat çekti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 25.03.2014 12:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol