KILIÇDAROĞLU KAZA YAPTI!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun içinde bulunduğu otomobil, İscehisar yakınlarında kaza yaptı.

27 Mayıs 2013 Pazartesi 18:31
KILIÇDAROĞLU KAZA YAPTI!

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun içinde bulunduğu otomobil, İscehisar yakınlarında kaza yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, “Sayın Genel Başkanımızda ve bizde bir şey yok. TIR’dan kurtulduk. Araba hasar gördü, biz çok ucuz atlattık” dedi.

Burdur’da bir dizi temaslarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, programının sona ermesinin ardından Ankara’ya dönmek üzere yola çıktı. Kılıçdaroğlu’nun içinde bulunduğu otomobil, Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesi yakınlarında üzerlerine gelen TIR’dan kurtulmak isterken başka bir araçla çarpıştı. Kazadan yara almadan kurtulan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aracının hasar görmesi üzerine koruma aracıyla yoluna devam etti. Kılıçdaroğlu’nun aracının kaza yapmasına sebep olan TIR şoförünün ehliyetsiz olduğu iddia edildi.

Burdur’dan Ankara’ya gelmek üzere karayoluyla hareket eden ve İscehisar yakınlarında kaza geçiren Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun gezisine katılan Genel Başkan yardımcısı Adnan Keskin, “Sayın Genel Başkanımızda ve bizde bir şey yok. TIR’dan kurtulduk. Araba hasar gördü, biz çok ucuz atlattık” dedi.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.05.2013 18:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol