KILIÇDAROĞLU: AYIPLARI GÖRÜNMESİN İSTİYORLAR...

CHP lideri Kılıçdaroğlu, IŞİD'e ait sosyal medya hesaplarından yayınlanan ve Türk askerlerinin yakıldığı iddia edilen görüntüler için "İnternetten yayınlanan görüntüler var. İzleyemiyoruz. Şimdi interneti yasaklamışlar. Günahlarıni, ayıplarını görünmesin istiyorlar. Cevap bekliyorum" dedi.

23 Aralık 2016 Cuma 16:41
KILIÇDAROĞLU: AYIPLARI GÖRÜNMESİN İSTİYORLAR...

CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri durumunda Türkiye'de terörü bitireceklerini vurgulayarak "İktidara geldiğimizde hem terörü bitireceğiz, hem Suriyeli kardeşlerimizin tamamını Suriye’ye göndereceğiz." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu . IŞİD'e ait olduğu söylenen sosyal medya hesaplarından yayınlanan ve Türk askerlerinin yakıldığı iddia edilen görüntüler için "İnternetten yayınlanan görüntüler var. İzleyemiyoruz. Şimdi interneti yasaklamışlar. günahlarıni, ayıplarını görmesin istiyorlar. Cevap bekliyorum" dedi. 

Kılıçdaroğlu'ndan El Bab açıklaması 

Uşak'ta konuşan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle: 

"Bu ülkede yaşayan sade bir vatandaş olarak ağırıma gidiyor. Onların gidiyor mu, hayır. Yağmur yağdı diyorlar. Böyle şey olabilir mi? 3 milyon Suriyeli geldi. Dedim ki, "CHP iktidarında, sizlerin oylarıyla, bu milletin sağduyusuyla göreceksiniz, hem terörü bitireceğiz, hem Suriyeli kardeşlerimizin tamamını Suriye’ye göndereceğiz.

Bizim ülkemizin insanı değerlidir. Görüşü ne olursa olsun, herkesin işinin olması lazım. Her evde tencere kaynaması lazım. Memlekette huzuru nasıl sağlayacaksınız? Aç ve açıkta olan ülkede huzur, bereket olur mu?

Şu ülkenin geldiği hale bakın. 14 yılda Türkiye’nin her tarafında casuslar cirit atıyor. Nerede bomba patlayacağını büyükelçilerden öğreniyoruz. Elini vicdanına koysun vatandaşlarım. Böyle bir memleket olur mu, böyle bir Türkiye olur mu? Ne olacak bunların hali?

Kime iş vereceksin? Kim getirdi bunları Türkiye’ye? Sana söyledik kardeşim. Yapma dedik. Bir insana düşmanlık üzerine dış politika üretilmez. Suriye halkına niye düşmansın? Düne kadar geldiler.

Bodrum’da beraber tatil yaptılar, kucaklaştılar. Kardeşim Esad dedi, hoşgeldin dedi. Biz Mustafa Kemal’in kültüründen geliyoruz. Yurtta barış olsun, dünyada barış olsun diyoruz. Şimdi Ortadoğu bataklığından çıkamayacaklar. Çıkamazlar da zaten. Çünkü devleti yönetemiyorlar. Şu anda Türkiye Cumhuriyeti yönetilmiyor zaten. Kim yönetiyor, Allah aşkına. Hükümet var mı bu ülkede, bakanlar var mı?

Her şeyi allak bullak ettiler. Dindar geçiniyorlar. Ya arkadaş, işi ehline vereceksin diyor inancımız. İşi ehline mi verdiler, hayır. Kime verdiler, devletin en kritik noktalarına bizim cemaatten, onu getirdiler. Bizim tarikattan onu getirdiler. Bizim partiden, dayımın oğlu onu getirdiler. Bir baktılar 15 Temmuz’da FETÖ darbe girişiminde bulundu. Onları MİT’e, Genelkurmay’a, müsteşarlıklara, genel müdürlüklere kim yerleştirdi. Sen yerleştirdin. Fatura kime, fatura vatandaşa. Bank Asya’ya izin veriyorlar, para yatırana ceza kesiyorlar."

"İnternetten yayınlanan görüntüler var"

Dış politika milli olmak zorundadır. İlk kez bunları gayrı milli bir politika izlediler. El Bab'tan şehit haberleri geliyor. İnternetten yayınlanan görüntüler var. İzleyemiyoruz. Şimdi interneti yasaklamışlar. günahlarıni, ayıplarını görmesin istiyorlar. Sen sınırı koru..

Ey Saray'da oturan vatandaş "terör örgütlerine silah gönderme, bir gün gelir seni vurur" demedim mi?
Komşudaki yangın Türkiye'ye sıçradı. IŞİD, Nusra belası çıktı. IŞİD belası Musul konsolosluğumuzu bastı, terör örgütü diyemediler. İdeolojik akrabalıkları var. Bu ülkeye bunları bela edenlerden hesap soracağız. Emevi Camii'ne gidip namaz kılacaklardı. Süleyman Şah türbesi'ni kaçırmak zorunda kaldılar

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol