Kendi Kendini Öven AKP'li Vekil Alay Konusu Oldu!

AKP'li Gündoğdu, kendi tweetine kendi troll hesabı yerine yine kendi hesabından yanıt vererek “Çok doğru başkanım” diye yazdı

26 Nisan 2020 Pazar 19:23
Kendi Kendini Öven AKP'li Vekil Alay Konusu Oldu!

AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Twitter'da yaptığı bir paylaşımın ardından kendisine yanıt vererek “Çok doğru başkanım diye yazdı. AKP'li Gündoğdu, bu yanıtı troll hesabından verecekken, yanlışlıkla kendi hesabından verince alay konusu oldu.

AKP Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Emrullah Gülüşken’in İsveç’ten Ankara’ya ambulans uçakla getirilmesi ile ilgili Twitter'dan bir paylaşım yaparak Şeyh Edebali’nın “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” sözleriyle paylaşım yaptı. Gündoğdu daha sonra kendi paylaşımına yanıt vererek, “Çok doğru başkanım” dedi.

bir-akp-li-vekil-daha-sosyal-medyadan-kendi-kendini-ovdu-722667-1.

PAYLAŞIMINI KALDIRDI

Kendisine verdiği yanıtın sosyal medya kullanıcıları tarafından fark edilmesinin ardından, Gündoğdu ikinci paylaşımını kaldırdı.

AKP'li Gündoğdu, sonrasında yaptığı paylaşımla kendisini savundu.

AKP'li vekil, "Bir belediye başkanımıza yanıt vermek isterken, kendi tweetimi yanıtlamışım. Ve akabinde sosyal medya linci başlamış. Neyse bu karantina günlerinde baya eğlenip, tebessüm etmiş oldunuz ve bizde vesile olduysak ne mutlu" diye belirtti.

Daha önce de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gönüllü şoförü ve AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, "Yeliz" adıyla sahte hesap açtığı ve o hesap üzerinden de Meclis'ten Periscope yayını yaptığı anlaşılmıştı.

bir-akp-li-vekil-daha-sosyal-medyadan-kendi-kendini-ovdu-722668-1.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 26.04.2020 19:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol