KAMER GENÇ'E ÇİRKİN SALDIRI!

Japonya’nın Milli Gün Resepsiyonuna ilginç bir olaya sahne oldu. Milli gün nedeniyle konuşma yapmak isteyen Emine Erdoğan'a tepki gösteren Kamer Genç, Emine Erdoğan'ın korumaları tarafından tartaklandı.

27 Kasım 2013 Çarşamba 11:03
KAMER GENÇ'E ÇİRKİN SALDIRI!

 Milli Gün resepsiyonunda tatsız olay. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın konuşma yapmasına tepki gösteren CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, önce Emine Erdoğan'ın korumaları tarafından tartakladı. Sonra da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın hakaretine uğradı.

Japonya Milli Gün Resepsiyonu Ankara’daki Büyükelçilik Rezidansında Büyükelçi Kiyoshi Araki’nin ev sahipliğinde düzenlendi. Resepsiyona Emine Erdoğan, Bakan Yıldız, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Ak Parti Dışilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı.

TERBİYESİZ HERİF
Resepsiyonda Emine Erdoğan’ın konuşma yaptığı sırada CHP’li Genç’in, “Sen burada ne sıfatla konuşuyorsun. Senin protokolde yerin yok” sözleri üzerine salonda gerginlik yaşandı. Korumalar Kamer Genç’i ittirerek zorla salondan uzaklaştırmaya kalkıştı. Kamer Genç ise korumalara direnerek “Ben milletvekiliyim dokunamazsınız” diye tepki gösterdi. Bakan Taner Yıldız da Kamer Genç'e sözlü olarak hakaret etti. Bakan Yıldız, Genç’e, “Terbiyesizleşme. Çık dışarı. Terbiyesiz herif” diye bağırdı. Ortamın gerginleşmesi üzekine korumalar, Genç ve Yıldız’ın arasına girerek olayın daha da büyümesine önledi. Bu olaylar yaşanırken Emine Erdoğan ise konuşmasına devam etti. Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu da uzaklaştırılan Genç’i sakinleştirmeye çalıştı.

KENDİNİ REZİL ETMİŞ
Bakan Yıldız, çıkışta basın mensuplarının soruları üzerine, “Emine Hanımın duyup duymaması önemli değil. Ben duydum ve tepki verdim” dedi. Emine Erdoğan da konuşmasının ardından olaya ilişkin bilgilendirilirken, Genç’in tutumuna ilişkin “Kendini rezil etmiş” demekle yetindi.

KAMER GENÇ'TEN AÇIKLAMA
Kamer genç Twitter'da olay hakkında konuştu. Genç, "Bu akşam Japon Büyük Elçiliğinin resepsiyonuna katıldım.Elçinin konuşmasından sonra TC adına Emine Erdoğan konuşmaya başladı. Emine'nin TC'ni  temsil niteliği olmadığını Taner Yıldız varken neden konuştuğunu sordum korumalar ve Taner üstüme saldırdı.TBMM de hesabını soracağım"







yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.11.2013 11:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol