KAHKAHALARA BOĞULMUŞ!

Hayrünnisa Gül'ün, 'intifada başlatacağım', '28 Şubat'ta bile böyle hakaret görmemiştim' sözlerini iktidarın en tepesi nasıl karşıladı?

28 Ağustos 2014 Perşembe 11:12
KAHKAHALARA BOĞULMUŞ!

 Bugün Çankaya Köşkü'nde devir teslim töreni var. Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı görevini Tayyip Erdoğan'a devredecek. Ancak, Yeniçağ yazarı Ahmet Takan'ın aktardığı bir kulis bir hayli konuşulacak ve kavgayı daha da alevlendirecek gibi gözüküyor.

"... Erdoğan kurmaylarıyla yaptığı sohbetlerde “Vallahi 28 Şubat’ta bile böyle acıkmamıştım”, “28 Şubat’ta bile durakta bu kadar uzun saat otobüs beklememiştim” vs. esprilerine kahkahalarla gülüyormuş..."

O SÖZLER AK PARTİ CEPHESİNDE NASIL YANKILANDI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, veda resepsiyonunda, son dönemde gördükleri saygısızlığı, 28 Şubat döneminde bile görmediklerini dile getirmiş ve asıl intifadayı kendisinin başlatacağını söylemişti. Hayrünnisa Gül'ün bu sözlerinin Ak Parti ve Tayyip Erdoğan cephesinde espiri konusu yapıldığını belirten Ahmet Takan, ilginç iddialarda bulundu.

O SÖZLERİN MUHATABININ KİM OLDUĞUNU HERKE ANLADI

Erdoğan'ın, Abdullah Gül ismini hiç anmadığını hatırlatan Takan şöyle devam etti: Abdullah Gül’ün ismini anmadı ama Erdoğan;
“Bu hareket mensupları ile şereflenmez. Mensuplarına şeref verir” , “makam kavgası”, “ben yoksam dava da yok diyenler en başta kaybetmiş olanlardır”, “kibir içindekiler”, “tarih davasına ihanet edenlerin, partisine ihanet edenlerin onursuzca yok olduğuna şahit olmuştur”, “zillet”, “davayı terk edecekler olacaktır”, “çöplüğe gidecekler”, “aramızda unutulmaya namzet isimler de yok değil” derken salonda olan olmayan herkes kimi işaret ettiğini şıp diye anladı.

ERDOĞAN, 28 ŞUBAT ESPİRİLERİNE KAHKAHA İLE GÜLÜYOR

Erdoğan'ın, Abdullah Gül’ü kovmaktan beter ettiğini savunan Yeniçağ yazarı Takan, asıl kulusi buradan sonra paylaştı: "Zaten, kendisinin Hayrünnisa Gül’ün “intifada” açıklamasından çok memnun olduğunu yakın çevresinden biliyorduk. Öyle ki, Erdoğan kurmaylarıyla yaptığı sohbetlerde “Vallahi 28 Şubat’ta bile böyle acıkmamıştım”, “28 Şubat’ta bile durakta bu kadar uzun saat otobüs beklememiştim” vs. esprilerine kahkahalarla gülüyormuş. Son çıkışları ile AKP kulislerinde mizah konusu haline gelen Bay ve Bayan Abdullah Gül, siyasetin acımasız çarkları arasında hunharca(!) öğütüldüler..."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 29.08.2014 13:21
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol