KAFAYA BAK! 'MÜNAFIK REKTÖR' İSTEMİYORMUŞ...

AKP Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz: Kendi değerlerimize sahip olmayanı desteklemeyiz. Münafıklara geçit vermeyiz.

18 Eylül 2014 Perşembe 17:38
KAFAYA BAK! 'MÜNAFIK REKTÖR' İSTEMİYORMUŞ...

 AKP Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzce Üniversitesi’ndeki yaklaşan rektörlük seçimleriyle ilgili Rektör Funda Sivrikaya Şerifoğlu’nu sevmediğini ifade ederek “Münafık olmayan bir rektör seçilecek” dedi. Bugüne dek skandal açıklamalarıyla gündeme gelen AKP’li Korkmaz, “Kendi değerlerimize sahip olmayanı desteklemeyiz. Münafıklara geçit vermeyiz” diye konuştu.

AKP Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzce’nin yerel televizyonu Öncü TV’ye konuk oldu. Düzce Üniversitesi’nin yaklaşan rektörlük seçimleriyle ilgili açıklamada bulunan AKP’li Korkmaz, önce mevcut rektörü sonra da Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğini hedef aldı. AKP’li Korkmaz şunları söyledi:

“Bizim değerlerimize barışık, münafık olmayan dün başka yerde yumurtlayan bugün burada gıdaklayan tipler olmayacak. Düzce’nin hangi ailesinden olduğu önemli değil. Kendi değerlerimize sahip olmayanı desteklemeyiz. Münafıklara geçit vermeyiz. Düzce Üniversitesine yaptırılacak cami için kurulan dernek Münafıklık alameti… Nasıl kendimi dindar gösteririm çabası…”

ÇYDD’Yİ HEDEF ALDI

Rektör Şerifoğlu’nun Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) kurucularından olduğunu belirten Korkmaz, akıl almaz iddialarda bulundu. Korkmaz, “Geçmişte yaptığı zulümleri unutmam mümkün değil. Çağdaş yaşamı destekleme derneği gibi Türk halkı üzerinde projeleri olan İsrail gibi memlekete düşman mason kuruluşların desteği üzerinde olan bir derneğin kurucusu olduğunu biliyoruz. O dönem cumhurbaşkanının gözünden kaçtı. Sen bakma iki armudun dediği gibi ‘çok takdir’ edildiğinden değil. Yaptığı tüm hukuksuzluklar kayıtlı. Zamanı gelince hepsinin hesabı sorulacak. Bu hırsızları yolsuzları kendi gücünü sabit tutmak ve kendinin sonra veliahttı burada rektör yapmak için tutuyor” diye konuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.09.2014 17:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol