KABATAŞ YALANININ AHI TUTTU!

AKP aday adayları arasında pek çok gazeteci de vardı. Ancak bu gazetecilerin pek azı kendisine listede yer buldu.

08 Nisan 2015 Çarşamba 14:41
KABATAŞ YALANININ AHI TUTTU!

 AKP’den  aday olan gazeteciler arasında, Kabataş saldırısını sosyal medyadan ilk duyuran isim biri Halime Kökçe idi. Kökçe, Kabataş’ta saldırı iddiasını sosyal medyada ilk gündeme getiren isim olarak adını duyurdu. Kökçe’nin Kabataş saldırısı tweetlerinin ardından, konu gündeme geldi. Kökçe’nin tweetinden sonra saldırıya uğradığını iddia eden kadınla ilk röportajlar yapıldı. Saldırı görüntülerinin olduğu öne sürüldü. Ancak polisin tüm aramalarına rağmen, Kabataş’ta öyle bir saldırının görüntüleri hiç ortaya çıkmadı.

KURUCU DA LİSTEYE GİREMEDİ
AKP’de milletvekili adaylığı için başvuran bir başka isim ise, parti kurucuları arasında da yer alan Ayşe Böhürler oldu. AKP’nin MKYK’sında da görev yapan Böhürler için, “baş örtülü olduğu için ilk üç dönemde vekil olmadığı” konuşuluyordu.
TBMM’deki başörtüsü yasağının kalkmasının ardına denk düşen bu ilk seçimde aday olan Böhürler, listeye giremedi. Böhürler’in adı da, AKP MKYK’sında görev yaptığı dönemde TRT’ye yaptığı programlardan aldığı yüksek miktarlardaki telif ücretleri ile gündeme gelmişti.a

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.04.2015 14:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol